Creatoarea de modă Nausica Mircea și-a dat demisia de la Centrul Cultural Vrancea

0
Publicat:

Demisia Nausicăi Mircea de la conducerea Centrului Cultural Vrancea a surprins lumea culturală din județ, mai ales că a reușit, în doar un an de mandat, să îmbogățească activitatea instituției, prin foarte multe acțiuni.

Nausica Mircea a demisionat din fruntea Centrului Cultural Vrancea FOTO: Nausica Mircea
Nausica Mircea a demisionat din fruntea Centrului Cultural Vrancea FOTO: Nausica Mircea

Nausica Mircea, care a condus în ultimele 15 luni Centrul Cultural Vrancea, și-a anunțat demisia din fruntea instituției.

Deși activitatea sa a fost apreciată unanim, considerându-se că a schimbat mult în bine fața instituției publice de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Vrancea, Nausica Mircea este totuși nemulțumită de faptul că nu s-a reușit transformarea Centrului Cultural în instituție de spectacole.

În mesajul de rămas bun, Nausica s-a limitat doar să mulțumească colegilor.

A fost cea mai frumoasă experiență, am lucrat cu cea mai frumoasă echipă, am realizat lucruri minunate! Vă mulțumesc, vă iubesc și vă doresc mult mai multe realizări de acum încolo! Nu o să vă etichetez, pentru că nu sunteți toți, aici, în poză, însă știți cât de mult vă iubesc și sunt alături de voi!”, a scris pe Facebook Nausica Mircea.

Ea a venit în funcție pe 1 iunie 2021, câștigând concursul de proiecte organizat de Consiliul Județean, obținând 9,54 la proiectul de management şi 9,38 la interviu, promovând examenul cu o medie generală de 9,46. 

Creator de modă de succes

Cel mai probabil, Nausica Mircea va reveni la ocupația anterioară, de creator de modă.

Nausica Mircea este un designer din Focşani cu cotă apreciată în lumea modei. În urmă cu 23 de ani, a pornit la drum cu un atelier de creaţie pentru confecţii de damă şi de atunci şi-a construit pas cu pas reputaţia.

Printre modelele consacrate pe care le-a îmbrăcat se numără Bianca Drăguşanu, Claudia Neghină, Lorette, Daniela Crudu, Nicoleta Ilie, Carmen Gheorghe.

În activitatea sa de mai bine de două decenii în acest domeniu a primit foarte multe distincţii, fiind declarată de multe ori cel mai bun creator la diverse festivaluri ale modei.

În anul 2013, Nausica a fost declarată cel mai bun creator de „ready to wear”, iar ulterior a fost premiată la Gala Performanţei, Creativităţii şi Excelenţei cu distincţia „Cel mai bun designer pret-a-porter”.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite