Circul Safari, la Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elefanţii, hipopotamii, cămilele şi crocodilii vor încânta publicul timp de patru zile. Ultima reprezentaţie a circului Safari va avea loc luni, 9 august. Preţul unui bilet este de 20 lei pentru copii şi 30 pentru adulţi.

Nu mai puţin de 70 de animale exotice vor putea fi admirate de focşăneni în acest weekend, la Promenada Mall. Circul Safari va oferi spectacole de senzaţie cu şerpi Anaconda, de patru - cinci metri lungime, păianjeni uriaşi, cămile, ponei şi bizoni americani. Publicul spectator va avea ocazia să participe la o dresură inedită de elefanţi, a căror greutate ajunge până la cinci tone. Tot dintre „grei" spectatorii vor putea admira şi hipopotami.

Prichindeii vor face cunoştinţă cu personaje de poveste, precum Jack Sparow şi Piraţii din Caraibe care vor prezenta un show inedit cu reptile, care vor fi „mânuite" fără niciun echipament de protecţie. Nu vor lipsi nici clowni vestiţi ai arenei, îmbrăcaţi în costume spectaculoase, care cu siguranţă vor stârni hohote de râs, iar dresorii de lei şi tigri vor ţine publicul cu sufletul la gură.

Câte două reprezentaţii

Circul Safari va prezenta câte două spectacole pe zi, de la orele 17.00, respectiv 20.00, iar ultima reprezentaţie va avea loc luni. Copiii vor plăti 20 de lei pentru un bilet, iar adulţii 30 de lei. Focşănenii care vor dori să vizoneze show-ul din lojă vor trebui să scoată din buzunare 40 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite