Bicicletele echipei de ciclism a Italiei, furate de patru vrânceni, se întorc în Peninsulă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două dintre bicicletele furate de către vrânceni
Două dintre bicicletele furate de către vrânceni

Poliţiştii din Vrancea, împreună cu procurorul  D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au predat astăzi reprezentanţilor Federaţiei Italiene de Ciclism, bicicletele în valoare de aproximatov 600.000 euro, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Pe  23 octombrie 2021, patru vrânceni au furat mai multe biciclete, care ar fi aparţinut unei echipe de ciclism ce participa la o competiţie în Franţa, cu o valoare de aproximativ 600.000 de euro.

Poliţiştii au spus atunci că în urma cercetărilor efectuate a reieşit că, în prima parte a anului 2021, cei 4 au constituit un grup infracţional organizat având ca scop introducerea în ţară de droguri de mare risc, respectiv cocaină, pe care le-au comercializat în judeţele Vrancea şi Bacău. 

De asemenea, în aceeaşi perioadă s-ar fi conturat o linie infracţională distinctă, ce urmărea valorificarea în ţară a unor bunuri sustrase din diverse state europene.

Este vorba despre 22 de biciclete, fiecare dintre ele personalizată, care aparţineau echipei de ciclism a Italiei ce participa la o competiţie în Franţa, cu o valoare de aproximativ 600.000 de euro.

În urma acţiunii, poliţiştii i-au prins în flagrant, în timp ce ar fi încercat să comercializeze o parte din bicicletele sustrase din Franţa.

Poliţiştii anunţă că luni bicicletele şi-au reluat, în siguranţă, traseul către casă, acestea fiind predate reprezentanţilor Federeaţiei Italiene de Ciclism.

Bicicletele furate se întorc în Italia

Mai citiţi şi:

Patru traficanţi de droguri români au furat bicicletele lotului de ciclism al Italiei. Prejudiciu de 600.000 de euro VIDEO

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite