Angajaţii Primăriei Focşani, salarii mai mari de luna viitoare

0
0
Funcţionarii primăriei Focşani vor primi mai mulţi bani la salariu
Funcţionarii primăriei Focşani vor primi mai mulţi bani la salariu

Funcţionarii din primărie, dar şi ceilalţi angajaţi vor primi din luna octombrie 12% în plus la salariu, iar poliţiştii locali vor beneficia de norma de hrană.

Consilierii locali focşăneni au aprobat marţi seara o creştere salarială de 12 procente pentru toţi angajaţii municipalităţii, plecând de la funcţionarii din primărie şi până la muncitorii de la spaţii verzi.

Poliţiştii locali vor primi la rândul lor norma de hrană, aceştia aplând chiar la preşedinteel Sindicatului ProLex, Vasile Lincu, pentru a le susţine cauza.

“Poliţia Locală din Focşani era de departe singura poliţie locală care nu beneficiază de nici un drept, sunt 134 de primării şi aproape toate au dat una din cele două drepturi, ori majorarea salariilor, ori norma de hrană. Mi s-a părut foarte ciudat că Focşaniul era singurul municipiu unde nu erau fonduri”, i-a atins Vasile Lincu, preşedintele sindicatului ProLex pe aleşii locali.

Reprezentanţii municipalităţii au precizat că probabil nu a existat o comunicare foarte bună cu poliţia locală e acest subiect.
“Noi, Primăria Focşani şi consiliul local nu am avut niciodată intenţia să nu aprobăm acest lucru, nu a fost o rea intenţie sau rea credinţă”, a spus în şedinţă viceprimarul Marius Ioga.

Astfel, conform normelor legale, aleşii au aprobat atât  acordarea normei de hrană cât şi creşteri salariale pentru personalul din administraţia publică.

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite