WC-urile fără separatoare de la un liceu din Craiova, virale pe internet. Primarul Lia Olguța Vasilescu le-a lăudat, apoi a șters postarea

0
Publicat:

Liceul ”Traian Vuia” din Craiova a avut parte de câteva renovări și modernizări, pe care primarul Lia Olguța Vasilescu le-a trecut în revistă pe pagina sa de socializare.

Fotografiile cu grupurile sociale au fost postate pe pagina de Facebook a Liei Olguța Vasilescu
Fotografiile cu grupurile sociale au fost postate pe pagina de Facebook a Liei Olguța Vasilescu

Edilul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a avut o postare despre modernizarea unui liceu aflat în administrarea Primăriei.

Este vorba despre Liceul ”Traian Vuia”, unde au fost renovate grupurile sanitare. Edilul a pus și câteva fotografii pe pagina sa de Facebook, de unde rezultă că wc-urile au fost montate unul lângă altul, fără să ofere intimitatea necesară.

Ulterior, după ce au început comentariile negative, primarul a șters fotografiile.

image

Parterul, etajul I și spălătoria Liceului Traian Vuia au fost renovate, fiind complet refăcute grupurile sanitare, unde au fost schimbate gresia și faianța, încăperile comune, dar și sălile de clase, unde s-au efectuat reparații la nivelul zidăriei și tencuielii. Peste tot a fost montat covor PVC nou, s-au schimbat instalația electrică și corpurile de iluminat, iar tocăria interioară a fost schimbată.   Parterul clădirii este, în acest moment, folosit de grădinița Ion Creangă, a cărei clădire a intrat în renovare totală printr-un proiect finanțat din fonduri europene. După această perioadă, sălile de clasă vor fi iarăși ocupate de către elevii de liceu.   Continuăm să investim în școlile craiovene pentru a asigura condiții excelente de educație copiilor noștri!”, arată mesajul primarului Lia Olguța Vasilescu transmis miercuri pe Facebook. 

Comentariile nu au întârziat să apară:

”Toaletele de socializare sînt piesa de rezistență. Bravo!”, a scris ironic un localnic. Un alt comentator i-a reproșat primarului că a șters pozele: ”De ce ați șters pozele cu WC-urile realizate în stil roman? Nu vă mai mândriți cu ele?”

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite