Articol publicitar

Waterboyz a instalat primul loc de joacă croșetat manual din România la Electroputere Mall Craiova

Publicat:

În premieră în România, Electroputere Mall a instalat împreună cu Waterboyz primul loc de joacă croșetat manual! O capodoperă, multicoloră, un loc de joacă cum nu a existat vreodată.

image

Rețeaua de fire croșetate în culori vibrante oferă numeroase trasee de aventură și explorare și îi încurajează pe cei mici să traverseze niveluri diferite, tuneluri colorate și zone de joacă în timp ce caută traseul corect. Această instalație croșetată manual este ideală pentru a le stimula copiilor simțul tactil, echilibrul și socializarea prin activități distractive precum cățărarea, rostogolirea sau săriturile.

Uită tot ce știai despre clasicele locuri de joacă, pentru că aceste rețele multicolore croșetate manual promit să fie ultima tendință în materie de divertisment pentru cei mici. Prima instalație de acest fel te așteaptă zilnic împreună cu cel mic la Electroputere Mall din Craiova.

image

Patinoarul ecologic All-season la Novum, în Olimp

Dacă vrei să te distrezi și să te bucuri de priveliștea Mării Negre, vino in stațiunea Olimp unde se afla  prima plajă din Europa cu un patinoar ecologic, instalat de Waterboyz Romania. Aici te vei bucura de patinaj în orice anotimp pentru că nu vei întâlni un patinoar obișnuit, ci un patinoar revoluționar conceput special sa reziste la temperaturi de peste 100°C.

Turiștii din țară și din străinătate sunt invitati să patineze aici sau pur și simplu să admire performanțele celor pasionați de acest sport, în orice sezon.

Această companie dinamica a participat și la realizarea a peste 500 de locuri de joacă în ultimii ani în capitală, dar și în alte orașe din țară precum: Constanța, Iași, Timișoara, Brașov, Cluj, Sibiu, Oradea. Echipamentele oferite împreună cu serviciile de amenajări locuri de joacă de interior și exterior s-au dovedit a fi de fiecare data de calitate superioara.

Waterboyz a montat și cel mai mare parc gonflabil din România la Jurasica Park din Neptun

Din nou, cei de la Waterboyz se mândresc că au participat la realizarea CELUI MAI MARE PARC GONFLABIL DIN ROMÂNIA, întins pe 6.000 de metri pătrați, în pădurea Jurasica din centrul stațiunii Neptun.

Această lume a aventurii si a dinozaurilor continuă să surprindă părinții oferind copiilor locuri de joacă interesante și un divertisment aparte. Spunem asta deoarece parcul este format din 12 complexe gonflabile de dificultăți variate, pentru vârste diferite.

Pentru a te convinge de frumusețea parcului tematic vezi următorul clip pe YouTube cu cel mai mare parc gonflabil din România - Jurasica Neptun:

Waterboyz România s-a implicat activ și în educație, primind astfel un premiu special în gala "Topul Național al Firmelor Private".

Conform celor de la CNMIPPR,  George Toda - CEO Waterboyz - a fost desemnat "Cel mai dinamic antreprenor român în 2021".  Acesta a impresionat prin performanțele deosebite în industria locurilor de joacă de peste 10 ani și mai nou, activează și în industria imobiliară.

Se pare ca s-a descurcat de minune in acest domeniu de nișă si a reușit să se dezvolte activ, oferind echipamente si servicii profesionale ce includ:

·         Locuri de joaca complete de interior si exterior, paviment

·         Panouri interactive cu aplicații educative și distractive

·         Echipamente gonflabile de orice tip, trambuline, tiroliene

·         Aventura parc si aqua park

·         Echipamente pentru târguri, bâlciuri si mobilier urban

·         Echipamente de realitate virtuală, laser tag, laser maze, cinema 5D-9D.

·         Piste de karting, terenuri de sport si patinoare ecologice

Waterboyz Romania nu se oprește aici, ci profită la maximum de ultimele noutăți din domeniu si creează permanent atracții senzaționale, pe placul copiilor și adulților. Au dovedit că toate echipamentele sunt de înaltă calitate, de exemplu structurile gonflabile pot surprinde și prin aspect, dimensiuni uimitoare, dar și prin materialele ce îndeplinesc toate cerințele moderne.

Echipa Waterboyz va pune la dispoziție o gama larga de echipamente interactive și servicii specializate pentru a vă deschide un parc de distracții fascinant si atractiv. Compania se adresează mediului HoReCa, organizatorilor de festivaluri, de locuri de joacă, firmelor de consultanță, dezvoltatorilor imobiliari, instituțiilor de învățământ si instituțiilor publice din țara noastră.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite