VIDEO Prima echipă din cariera lui Gheorghe Popescu a depus o cerere de graţiere la preşedintele României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu a fost condamnat defintiv în „Dosarul Transferurilor” la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare.

Dunărea Calafat, prima echipă la care Gheorghe Popescu şi-a început cariera a cerut graţierea fostului căpitan al naţionalei. Memoriu va fi depus la preşedintele României. „Implor Generaţia de Aur, componenţii Craiovei Maxima şi pe toţi oamenii din fotbal să susţină iniţiativa noastră. Şi Messi a avut probleme cu justiţia şi n-a fost arestat”, a spus Gicu Balaci, presedintele clubului din Calafat. 

VIDEO 

Vestea condamnării oamenilor de fotbal din România a fost preluată de toată media internaţională. Numele scos în faţă este cel al lui Gică Popescu.

Fostul căpitan al naţionalei a fost condamnat  la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare. Gheorghe Popescu este acuzat de fapte de corupţie.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au pronunţat marţi verdictul final în dosarul „Transferurilor”: toţi cei opt grei din fotbalul românesc acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cu transferul mai multor jucători în străinătate vor merge la închisoare. Astfel, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, fratele acestuia Victor Becali, Jean Pădureanu, Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi George Copos au fost condamnaţi la închisoare cu executare. 

-Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni

-Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni 

-Victor Becali - 4 ani şi 8 luni

-George Copos - 3 ani şi 8 luni 

-Mihai Stoica - 3 ani şi 6 luni

-Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni

-Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni

-Gică Popescu - 3 ani şi 1 lună

Mai citeşte şi:

Arestarea lui Gică Popescu a uimit presa internaţională: "Şoc în România"

Greii fotbalului, în stare de şoc. Prima noapte de puşcărie pentru cei opt condamnaţi de lux

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite