Viteza excesivă l-a condus către moarte pe ”Frişcă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din maşina lui Frişcă a mai rămas, după impact, doar un morman de fiare
Din maşina lui Frişcă a mai rămas, după impact, doar un morman de fiare

Cătălin S, zis Frişcă, a murit într-un cumplit accident de circulaţie petrecut la Nanov. Viteza excesivă a fost cauza producerii impactului în care şi-a pierdut viaţa Frişcă şi o tânără de 18 ani, aflată pe scaunul din dreapta şoferului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4.00 dimineaţa, pe raza comunei Nanov. Catalin S., cunoscut în oraş sub porecla de  Frisca se afla la volanul unui autoturism marca Audi, alături de trei persoane de sex feminin. Tânărul conducea, după spusele martorilor, cu o viteză excesiv de mare, de peste 200 de km/h. 

El a pierdut controlul volanului, ajungând pe contrasens si apoi pe acostament, a rupt doi stâlpi, dintre care unul din beton, oprindu-se în şanţ. În urma impactului deosebit de violent, maşina a fost pur si simplu dezmembrată, resturile împraştiate pe zeci de metri, iar şoferul, Cătălin S. a murit pe loc.

A doua victima a fost o tânără de 18 ani, Marinela G.,  fata care se afla pe scaunul din dreapta şoferului. Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria în stare foarte gravă şi a murit la scurt timp după incident.

Celelalte două doua persoane care se aflau în maşină au au scapat, în mod miraculos din gramada de fiare contorsionate, fără a fi rănite şi fără a avea nevoie de intervenţia medicilor.

Cătălin S , zis Frişcă, era un personaj cunoscut în Alexandria ca făcând parte din cercul ”hackerilor”, cercetaţi sau suspectaţi pentru infracţiuni în domeniul informatic. Tânăra de 18 ani, Marilena G, care a murit în acelaşi accident, absolvise anul acesta Colegiul Anastasescu din Roşiorii de Vede. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite