Polițist local în vârstă de 53 de ani, băut și drogat la șapte dimineața: „Era în timpul liber”

0
Publicat:

Un șofer de 53 de ani, băut și aflat sub influența drogurilor, a fost implicat într-un accident produs joi dimineața, în jurul orei 7.00, pe strada Gheorghe Adam din Timișoara. Potrivit surselor „Adevărul”, bărbatul e polițist local în Dumbrăvița. Primarul din Dumbrăvița a confirmat, spunând că agentul „era în timpul liber”. 

Accidentul a avut loc în apropierea Spitalului Victor Babeș FOTO Facebook/Info Traffic Jud Timiș
Accidentul a avut loc în apropierea Spitalului Victor Babeș FOTO Facebook/Info Traffic Jud Timiș

„Un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam dinspre strada Simion Bărnuțiu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 48 de ani, care ulterior a fost proiectat pe sensul opus de circulație într-un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani.  În urma impactului dintre autoturisme, au rezultat doar pagube materiale”, a anunțat IPJ Timiș.

Potrivit polițiștilor, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat.

„De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice”, a mai transmis Poliția Timiș.

Pe numele șoferului fost deschis dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite