Un campion la box a băgat în spital o asistentă medicală.Victima a fost lovită cu pumnii şi a suferit dublă fractură de mandibulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pugilistul este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe
Pugilistul este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe

Maike Valentin Cioacă, în vârstă de 20 de ani, din Craiova, este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Tânărul este campion la box şi face parte din lotul olimpic.

Sportivul a lovit cu pumnii şi cu picioarele o asistentă medicală din Craiova. Tânăra a ajuns în stare gravă la spital şi a fost supusă imediat unei intervenţii chirurgicale ''Eu şi fata mea ne întorceam de la cimitir. Maike Valentin Cioacă s-a luat de Andreea şi a început să o înjure fără motiv. A venit spre ea şi a luat-o la bătaie. I-a dat cu pumnii în faţă până a căzut la pământ, după care a fugit.'', a povestit mama victimei.

A suferit dublă fractură de mandibulă 

Andreea Militaru, în vârstă de 24 de ani, din Craiova. este internată în spital şi a suferit dublă fractură de mandibulă ''Este distrusă săraca. Băiatul acesta care a lovit-o merită să stea în puşcărie. Nu este normal aşa ceva. Să mergi pe stradă şi cineva să te lovească aşa din senin. Noi am depus plângere la poliţie imediat şi vrem să se facă dreptate'', a mai spus mama tinerei.

''Tânărul este cercetat în stare de libertate şi este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. În funcţie de zilele de îngrijire medicale ale victimei se poate schimba încadrarea în vătămare corporală gravă'', a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Maike Valentin Cioacă face sport de la vârsta de 7 ani şi este campion la box.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite