Apartamentele ANL sunt scoase la vânzare, iar preţul este de 400 de euro pe metru pătrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul unui apartament ANL este estimat la aproximativ 26.000 de euro
Preţul unui apartament ANL este estimat la aproximativ 26.000 de euro

Aproximativ 100 de locuinţe ANL au fost scoase la vânzare în cartierul Craioviţa Nouă. Preţul este de 400 de euro pe metru pătrat, însă oamenii susţin că suma este destul de mare şi nu au bani să cumpere apartamentele.

Un apartament ANL cu două camere este estimate de Primăria Craiova la aproximativ 26.000 de euro ‘’Este bine că putem să cumpărăm apartamentul, dar din păcate nu avem bani. O să rămânem în continuare cu chirie. De 10 ani stăm tot aşa. Poate în perioada următoare o să se mai schimbe ceva în România şi vom trăi mai bine. Deocamdată aceasta este situaţia şi nu avem ce să facem. Noi suntem tineri şi vrem să avem casa noastră, dar nu se poate’’, a spus o locatară din cartierul  Craioviţa Nouă.

‘’Este un preţ acceptabil’’

Specialiştii imobiliari susţin că suma este corectă în comparaţie cu preţul pieţei ‘’ Este un preţ mic scăzut sub preţul pieţei. Apartamentele sunt noi şi arată foarte bine’’, a spus Cristian Dinu, reprezentantul unei Agenţii Imobiliare din Craiova.

Până acum, doar câţiva chiriaşi ANL s-au arătat interesaţi de cumpărarea locuinţelorinte’’O să facem un împrumut în bancă să putem cumpăra garsoniera în care stăm. Pentru o garsonieră de 37 de metri pătraţi trebuie să achităm aproximativ 16.000 de euro.’’, a spus Mihai Gavrilă.

Primăria Craiova a scos la vânzare 96 de locuinţe ANL în cartierul Craioviţa Nouă. Preţul este de peste 400 de euro pe metru pătrat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite