Un bătrân de 83 de ani din Craiova a fost arestat pentru că ar fi agresat sexual o fetiță de 7 ani. Cum se apără acesta VIDEO

0
Publicat:

Mama fetiței încheiase cu bătrânul un contract de vânzare cumpărare pentru un imobil cu clauză de întreținere. Femeia habar nu avea ce se întâmpla cu fetița ei în momentul în care pleca la serviciu. După ce a fost agresată de mai multe ori, copilul i-a povestit mamei sale coșmarul pe care l-a trăit.   

Captură video
Captură video

Bătrânul de 83 de ani locuiește singur și are două proprietăți. Una în Craiova și alta în comuna doljeană Gighera. Bărbatul încheiase cu o femeie din Caraș Severin un contract de vânzare cumpărare pentru unul dintre imobile cu clauză de întreținere. Fiind vacanță, femeia își mai lăsa fetița de șapte ani cu bătrânul atunci când pleca la serviciu. Într-o zi, însă, copilul i-a povestit că bătrânul de 83 de ani o agresase sexual.

„La data de 17 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din județul Caraș-Severin, cu privire la faptul că fiica sa, de 7 ani, ar fi fost violată de un bărbat de 83 de ani, din municipiul Craiova. În fapt, acesta este bănuit că în zilele de 14 şi 15 iulie a.c., ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra minorei, atât în municipiul Craiova, cât şi în comuna Gighera, aceștia locuind împreună", au transmis reprezentații IPJ Dolj, într-un comunicat de presă.

Ce a declarat bătrânul la audieri

După ce demarat ancheta și au strâns probe suficiente, bătrânul de 83 de ani a fost audiat. Acesta nu a recunoscut niciuna dintre acuzațiile aduse. „Minte, domnule, nu i-am făcut nimic cu degetul", le-a spus bătrânul anchetatorilor.

Polițiști au strâns, însă, suficiente probe care-l incriminau pe bătrân.

„Polițiștii Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 83 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Pe numele acestuia a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol", au mai declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul urmează să fie prezentat în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite