Violatorul femeii din Timișoara a fost arestat. A intrat peste ea în casă, ea a fugit să scape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Timișoara a fost violată în scara blocului, la ora 7.00 dimineața. Violatorul, care a urmărit-o pe stradă și a intrat peste ea în casă, apoi a prins-o pe scări unde ea fugise, a fost arestat.

Violatorul a fost capturat și arestat FOTO Arhivă
Violatorul a fost capturat și arestat FOTO Arhivă

Judecătoria Timișoara a dispus arestarea preventivă a unui bărbat în vârstă de 54 ani acuzat că a violat o femeie în vârstă de 45 ani în scara unui bloc din Timișoara.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, violul a fost comis în dimineața de marți, 4 iulie 2023.

„Inculpatul în data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în municipiul Timișoara și a încercat să întrețină cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere, întrucât victima a reușit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o și prin constrângere fizică și psihică a întreținut un act sexual cu aceasta împotriva voinței sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara. 

Atac la întâmplare. Violatorul căuta o victimă

Potrivit surselor „Adevărul”, violatorul și victima nu se cunoșteau, femeia fiind urmărită pe stradă când se întorcea de la serviciu, la ora 7.00 dimineața.

În momentul în care femeia se pregătea să intre în casă, bărbatul a sărit în spatele ei, împingând-o înăuntru. 

Ea a reușit să iasă din casă și să fugă pe casa scării, dar violatorul a ajuns-o din urmă.

Cercetările continuă cu violatorul în arest. Acesta a fost încarcerat pentru o perioadă de 30 zile, preventiv.  

Este o nouă lovitură pentru siguranța oamenilor din Timișoara. Agresiunea teribilă se întâmplă la câteva zile după uciderea celor doi bătrâni în casa lor, pentru niște bani, și după două incidente în care doi indivizi (un adolescent și un bărbat) au fost prinși cu pistoale asupra lor. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite