Trei pakistanezi care voiau să intre la noi în ţară ilegal, prinşi cu ajutorul unui aparat care detectează bătăile inimii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei migranţi pakistanezi au fost prinşi miercuri noaptea de poliţiştii de frontieră din Calafat, cu ajutorul unui aparat care detectează bătăile inimii.

Un cetăţean bulgar, trebuia conform documentelor să ajungă din Turci în Olanda cu piese de mobilier. Poliţiştii de frontieră din Calafat au observat prelata remorcii tăiate în partea din spate, aşa că au decis să folosească aparatul care detectează bătăile inimii.

Poliţiştii de frontieră din Calafat au avut surpriza să constate printre fotolii, mese şi scaune erau ascunţi trei pakistanezi.

VIDEO

Trei pakistanezi care voiau să intre la noi în ţară ilegal au fost daţi de gol de bătăile inimii  

„Bărbaţii, care nu aveau documente de identitate asupra lor, au declarat că sunt din Pakistan şi au vârste cuprinse între 25 şi 48 de ani. Conducătorul auto a declarat că nu avea cunoştinţă de prezenţa celor trei persoane în semiremorcă. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi cei trei migranţi au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun“, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite