Tragedie la meciul dintre FCU Craiova 1948 şi CSU Craiova. Un suporter a murit în timpul partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa FOTO Facebook / Fotbal Club Universitatea 1948
Sursa FOTO Facebook / Fotbal Club Universitatea 1948

Suporterul, în vârstă de 57 de ani, venise din Bocşa să-şi susţină echipa favorită. A început sa se simtă rău la scurt timp după ce a ajuns în tribună.

Cu câteva minute înainte de începerea meciului dintre FCU Craiova şi CSU Craiova, bărbatul a început să se simtă rău. Reuşise să intre pe stadion. Prietenii cu care venise la meci au sunat imediat la 112. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Suferise un infarct. Cadrele medicale de la UPU au încercat resuscitarea, dar nu au mai putut face nimic. Decesul a fost declarat în timpul partidei.

Sorin Sanfiroiu era suporter al F.C.U Craiova. Abia aştepta să vadă derby-ul dintre cele două echipe rivale şi visa să trăiască momentul în care echipa lui Adrian Mititelu pe care o considera "adevărata Ştiinţa" reuşea să învingă "clona lui Rotaru". 

Sanfiroiu enise tocmai de la Bocşa, judeţul Caraş-Severin, să-şi susţină  favoriţii  În urmă cu câteva zile, omul împlinise 57 ani.... 

Cel care a făcut a fost Marcel Iancu, fostul preşedinte al FC U Craiova. Imediat şi clubul a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook. "Fotbal Club Universitatea Craiova 1948 deplânge dispariţia lui Sorin Sanfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct şi, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!”, a transmis clubul din Bănie.

Mult aşteptatul meci dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu victoria echipei lui Laurenţiu Reghecampf care a reuşit să înscrie două goluri în poarta formaţiei antrenate de Adrian Mutu.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite