Ţiganul care a bătut un poliţist a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul legii a avut nevoie de îngrijiri medicale
Omul legii a avut nevoie de îngrijiri medicale

Minuş Boboc zis şi „Zorro“ a sărit la bătaie în momentul în care poliţistul l-a rugat să oprească muzica. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment pentru a calma spiritele.

Judecătoria Craiova l-a condamnat pe Minuş Boboc la doi ani de închisoare cu suspenxdare. ''Zorro'' trebuie să plătească daune materiale de 2000 de lei şi daune morale de 10.000 de lei poliţistului agresat. 

Locatarii din zonă au sunat la poliţie, reclamând faptul că sunt deranjaţi de câţiva ţigani gălăgioşi, care încinseseră un chef, cu mâncare şi băutură, în jurul unei măsuţe din faţa blocului 6V. Atunci când echipajul de la Secţia 3 a ajuns la faţa locului, petrecăreţii au sărit la bătaie. „Erau şapte sau opt persoane, care l-au agresat pe unul dintre agenţi, acesta fiind nevoit să tragă două focuri de avertisment. Poliţistul a fost dus la Spitalul de Urgenţă, pentru a i se  acorda îngrijiri medicale a precizat comisarul Ionel Spiridon, de la Secţia 3, anul trecut în luna iunie.

Minuş Boboc zis şi „Zorro“ a fost trimis în judecată pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Sentinţa dată de Judecătoria Craiova nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite