Telenovelă cu iz de scandal în familia lui Bercea Mondial. Fiii interlopului sunt acuzaţi că şi-au înjunghiat un văr pentru o fată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou scandal între familia lui Bercea a avut loc aseară. Felix, fratele interlopului din Drăgăneşti-Olt, susţine că un alt copil al său a fost la un pas de a fi omorât de verişorii săi.

Fratele lui Bercea Mondial arată cu degetul către copiii interlopului şi susţine că fiul său cel mic a ar fi fost înjunghiat de Grinică şi Patronaş. Victima a ajuns aseară la Spitalul Judeţean din Craiova unde a primit îngrijiri medicale. „Copiii lui Bercea l-au tăiat pe băiatul lui Felix. Grinică şi Patronaş au intrat peste el în casă şi au vrut să îl omoare. Au vrut să îi pună în inimă cuţitul, însă băiatul a pus mâna şi aşa a reuşit să scape cu viaţă“, a declarat Lucreţia Anghela, mătuşa victimei.

Jandarmii şi mascaţii s-au deplasat aseară la Drăgăneşti-Olt pentru a păstra liniştea în localitate. Scandalul în familia Bercea a pornit de la o fată. Patronaş, fiul interlopului, s-a îndrăgostit de nora lui Felix, iar de aici la un adevărat scandal între veri nu a mai fost decât un pas. „Eu nu vorbesc cu familia lui Felix de şase ani şi nici nu i-am făcut absolut nimic vărului meu. Dacă eram vinovat la ora asta eram reţinut. Nu am înjunghiat pe nimeni. Acum s-a aflat că fratele meu (Patronaş) ar avea o relaţie cu nora lui Felix, o fată de 15 ani“,a  spus Grinică, fiul lui Bercea Mondial.

Oamenii legii trebuie să stabilească acum dacă băiatul lui Felix a fost înjunghiat de fiii lui Bercea Mondial. „Poliţia din Drăgăneşti-Olt a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani despre faptul că fiul său de 19 ani ar fi fost înjunghiat. În cauză se facă cercetări sub coordonarea unui procuror“, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Bercea Mondiala  fost arestat în anul 2011 şi condmanta la înhisoare pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat un nepot. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite