Şedinţă foto sexy într-un autobuz electric al RAT Craiova. „Ce mare scofală, s-a întâmplat la cap de linie”

0
0
SURSA FOTO gds.ro
SURSA FOTO gds.ro

O craioveancă a ţinut morţiş să-şi facă fotografii într-unul dintre autobuzele electrice achiziţionate de Primăria Craiova. Dorinţa tinerei i-a adus, însă, şoferului numai necazuri.

Tânăra craioveancă a mers în zona Metro, acolo unde ştia că autobuzele RAT staţionează câteva minute. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată şi scurtă, fata a reuşit foarte repede să găsească un şofer care să-i permită să realizeze în autobuzul său o şedinţă foto.

Tânăra a pozat în mai multe ipostaze: fie pe scările autobuzului, fie ţinându-se de câte o bară sau tolănită pe scaunele tapiţate. Şoferul a urmărit încântat tot ce s-a întâmplat la el în autobuz. Nu avea habar că doar după câteva ore avea să dea explicaţii în faţa şefilor.

Cum şi-a încheiat şedinţa, fata a postat fotografiile pe reţele de socializare, iar acestea au început să devină imediat virale. Au ajuns să fie văzute şi de către conducerea RAT care a dispus imediat identificarea şoferului care permisese şedinţa foto. 

Bărbatul a recunoscut că tânăra îi ceruse să facă doar câteva fotografii în autobuz şi nu s-a gândit că face ceva rău dacă îi permite. Conducerea RAT Craiova a dispus, însă, cercetarea disciplinară a şoferului pe motiv că nu a respectat Regulamentul interior al societăţii.

„Ce mare scofală, s-a întâmplat la cap de linie. Nu erau călători, nu a deranjat pe nimeni. Dacă a vrut şi fata nişte poze sexy, care-i problema?”, i-au luat mai mulţi şoferi apărarea bărbatului cercetat disciplinar. „Nu avea voie. La cap de linie avea alte atribuţii, conform fişei postului. Trebuia să facă în autobuz curăţenie, să verifice dacă totul este în ordine pentru noua cursă, nu se stea de şedinţe foto”, au spus alţi colegi."

Conform publicaţiei Gazeta de Sud, cea care a şi făcut publice fotografiile realizate în autobuz, tânăra şi-a şters imediat pozele de pe contul său de socializare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Drumurile strategice de pe „acoperişul lumii”: cine se pregăteşte să le preia în noua hartă de putere care se negociază acum?

Preşedintele Israelului: Relaţia dintre israelieni şi vecinii noştri palestinieni constituie o tragedie care ne-a afectat reciproc INTERVIU

Mai multe - Craiova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite