Paşte însângerat la Craiova. Două clanuri rivale s-au războit în mijlocul străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au ajuns la faţa locului după ce oamenii au sunat la 112. FOTO / Ana Popescu
Poliţiştii au ajuns la faţa locului după ce oamenii au sunat la 112. FOTO / Ana Popescu

Membrii celor două clanuri se bat de câte ori se întâlnesc. S-a întâmplat şi în prima seară a sărbătorilor pascale. Un tânăr a ajuns la spital şi două maşinii au fost avariate.

Scandalul a avut loc pe strada Bârseşti din Craiova. Între membrii celor două grupări exista un conflict mai vechi. Aceştia s-au mai bătut, au şi existat plângeri formulate, dar acestea au fost retrase ulterior. În ziua de Paşte, în jurul orei 19,30, spiritele s-au aprins din nou. Martorii spun că mai mulţi bărbaţi au scos bâtele şi cuţitele şi au început să se lovească, apoi au spart geamurile maşinilor parcate pe stradă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie.

Din primele verificări a rezultat faptul că protagoniştii scandalului au fost doi bărbaţi de 43, respectiv 25 de ani, ambii din municipiul Craiova. Tânărul a fost rănit şi a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale. 

Scandalagii fac parte din gruparea lui Sandokan Dăran, un craiovean implicat de-a lungul timpul în mai multe cazuri de violenţa. În urma cu 2 luni, acesta a înjunghiat pe aceeaşi stradă un adolescent de 16 ani. 

„În cauză poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, se menţionează într-un comunicat al IPJ Dolj.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Primul mesaj al lui Emmanuel Macron după ce a fost reales preşedinte al Franţei: „Mulţi au votat pentru mine pentru a bloca extrema dreaptă” VIDEO

Blinken şi Austin, întâlnire cu Zelenski la Kiev. Promisiunea făcută de oficialii americani

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite