O fetiță de 13 ani din Craiova a fost violată de tatăl vitreg. Bărbatul a fost arestat

0
Publicat:

Fetița locuia împreună cu mama și soțul acesteia. La sfârșitul lunii trecute, minora a trecut prin momente cumplite după ce tatăl vitreg a lovit-o, a amenințat-o, iar apoi a obligat-o să întrețină cu el relații sexuale.

viol shutterstock 1721464456 jpg

Când s-a întâmplat totul, fetița de 13 ani era singură acasă cu tatăl vitreg. Pentru bărbatul, în vârstă 34 de ani, nu au contat lacrimile copilei. Deși l-a implorat să o lase în pace și să nu-i facă rău, bărbatul a început să o lovească pe fată, iar apoi a violat-o. Așa numitul tată vitreg a amenințat-o că-i va face mai mult rău dacă va spune cuiva ceea ce s-a întâmplat. Minora a promis că o să tacă, dar  în momentul în care a rămas singură cu mama  sa fetița i-a povestit acesteia prin ceea ce a trecut.

Femeia nu a stat pe gânduri și a mers direct la poliție. Ancheta a început imediat.

„În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 23-27 iunie a.c., ar fi agresat-o fizic pe fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, iar prin constrângere ar fi determinat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

O săptămână mai târziu, după ce au reușit să strângă suficiente probe, bărbatul a fost reținut.

„În cursul zilei de 6 iulie, bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violență în familie, fiind introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj", se arată în același comunicat.

Ulterior, bărbatul de 34 de ani a fost dus în fața magistraților care au dispus arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile pentru viol, coruperea sexuală a minorilor și violență în familie.

Fetița este deja consiliată psihologic, iar familia încearcă din răsputeri să o ajute să treacă peste trauma trăită, 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite