O angajată a Regiei Domeniului Public din Craiova a fost muşcată de un câine pentru că stăpâna animalului nu dorea tăierea unui gard viu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
angajata muscata

Incidentul nu este singular. O altă angajată a fost luna trecută lovită în cap cu o sticlă de un locatar deranjat de munca femeii.

Angajaţii de la Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si a Fondului Locativ Craiova au început să se teamă că, atunci când merg pe teren să ducă la îndeplinire diverse sarcini, unii locatari devin violenţi. 

Cel mai recent incident a avut loc în cartierul Sărari din Craiova. O echipă a RAADPFL a mers în zonă să cureţe vegetaţia. Una dintre angajate s-a oprit în faţa unui bloc să taie gardul viu. O locatară, însoţită de propriul patruped, a ieşit afară şi a început să o apostrofeze pe salariată, supărată ca i se tăia gardul care ţinea umbră apartamentului său. Când a văzut cât de supărată era stăpâna, câinele s-a repezit pe angajata Regiei şi a muşcat-o de picior. Colegii din echipă au intervenit imediat şi au sunat la 112. Femeia a fost dusă la spital, unde a primit îngrijiri medicale.  

"Noi am luat decizia de a raporta incidentul la Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru că femeia a fost rănită în timpul serviciului. Practic, este un accident de muncă. Din păcate, nu este prima dată când se întâmplă astfel de incidente. Recent, o altă muncitoare a fost lovită cu o sticlă în cap pentru că, prin munca ei, a deranjat un locatar de la un bloc”, a declarat Aurelia Filip, directoarea Regiei Autonome pentru Administrarea Domeniului Public şi a Fondului Locativ Craiova.

Salariata rănită urmează să obţină un certificat medico-legal şi apoi este hotărâtă să depună plângere împotriva proprietarei câinelui care a muşcat-o. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite