Miting de solidaritate cu românii din diaspora care nu au putut vota, organizat la Craiova, în Piaţa Mihai Viteazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un miting de solidaritate cu românii din diaspora care nu au putut vota va fi organizat, astăzi, de la ora 18.00, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova.

UPDATE/ Mitingul de solidaritate cu românii din diaspora anunţat în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova nu a mai avut loc în această seară. Protestatarii nu au mai participat la eveniment.

Protestatarii vor ca guvernul să organizeze mai multe secţii de votare pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar astfel toţi românii din diaspora să nu mai fie nevoiţi să stea ore în şir la coadă fără să nu ajungă să îşi exercite dreptul la vot. „Nu vom scanda în favoarea sau împotriva unui candidat, ci vom încerca să ne facem auzite nemulţumirile în legătură cu faptul că foarte mulţi români plecaţi din ţară nu şi-au putut exprima elementarul drept constituţional de a alege. Pe fond, vom explica şi motivele, extrem de multe, ale nemulţumirilor noastre în calitate de simpli cetăţeni, cu activităţi în diferite domenii. În ce mă priveşte, dau un singur exemplu. Sunt un întreprinzător care se luptă din răsputeri să facă producţie, să menţină locuri de muncă şi să achite taxe şi impozite uriaşe. Ce şanse are unul ca mine în competiţie cu un întreprinzător din Bulgaria, în condiţiile în care în România TVA este 24%, iar la ei 8%? “, se arată într-un comunicat de presă.

Manifestaţia va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 18.00, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova.


 
 

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri