Italienii care au aterizat la Craiova în loc de Cracovia descoperă România și se simt bine

0
0

Angajații Aeroportului din Craiova, unde au aterizat din greșeală, zilele trecute, doi italieni care voiau să-și petreacă vacanța la Cracovia, spun că, în ciuda incidentului, vacanța lor merge foarte bine.

Italienii Massimo și Paola, care au aterizat la Craiova în loc de Cracovia. FOTO Aeroportul Craiova
Italienii Massimo și Paola, care au aterizat la Craiova în loc de Cracovia. FOTO Aeroportul Craiova

„Bine ati venit la Cracovia, ah…Craiova! Aventura lui Massimo si Paola a devenit cunoscută o dată cu aterizarea lor la Craiova în loc de…Cracovia. Cei doi pasageri au avut „norocul” să ajungă în capitala Băniei, deși ei au decolat de la Bologna cu gândul să viziteze Cracovia, în Polonia. Echipa Aeroportului International Craiova i-a contactat pentru a le transforma experiența lor în România într-una de neuitat”, menționează angajații Aeroportului Internațional Craiova pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, italienii Massimo și Paola spun că, în ciuda incidentului, vacanța lor merge foarte bine și că descoperă o țară foarte frumoasă.

„Din fericire, totul merge foarte bine. Am fost norocoși să ajungem aici (n. red. în Craiova) și să descoperim încet-încet o frumoasă Românie”, scrie Paola.

Craiova, în loc de Cracovia

Un cuplu de italieni a plecat în vacanţă la Cracovia (Polonia), însă la sosire şi-a dat seama că a ajuns în România, la Craiova.

„Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă Bucuresti”, scrie gazzettinodelchianti.it.

Cuplul Paola şi Massimo, din Quarate, a mers la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni.

„În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat”, spun cei doi.

Eroarea a apărut din cauza asemănării celor două nume. Şi Paola spune şi de ce nu li s-a părut ciudat.

„În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”, a spus ea.

Deoarece nu au mai avut cum să organizeze un zbor spre Cracovia pe timpul vacanţei rămase, cei doi s-au cazat la un hotel din Craiova, iar la întoarcere spun că vor rezolva situaţia cu agenţia de turism.

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite