Interlopul Bercea Mondial a cerut să fie eliberat condiţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Sandu a cerut să fie eliberat condiţionat
Anghel Sandu a cerut să fie eliberat condiţionat

Sandu Anghel a solicitat Tribunalului Olt eliberarea condiţionată, revizuirea pe fond a cauzei privind tentativa de omor calificat în care a fost condamnat la 8 ani şi 9 luni închisoare. Interlopul a solicitat şi aplicarea legii mai favorabile, conform Noului Cod de Procedură Penală.

Magistraţii Tribunalului Olt au decis declinarea competenţei către Tribunalul Dolj în dosarul în care Sandu Anghel solicită aplicarea legii mai favorabile. Bercea Mondial a fost condamnat de Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie pentru tentativă de omor la 8 ani şi 9 luni de închisoare. Interlopul şi-a înjunghiat în anul 2011 într-un local Drăgăneşti-Olt un nepot. 

A încercat să scape de puşcărie 

Bercea Mondial le-a spus magistraţilor în timpul procesului că este bolnav şi suferă de afecţiuni psihice şi a cerut de fiecare dată să fie eliberat din spatele gratiilor. Magistraţii Tribunalului Olt au admis cererea în repetate rânduri, însă Curtea de Apel Craiova a admis imediat recursul procurorilor. 

Sandu Anghel a mai fost condamnat pentru spălare de bani la doi ani de închisoare cu executare. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus,  trimiterea în judecată a cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel. Acuzaţiile aduse membrilor familiei interlopului: şantaj la Mircea Băsescu, fratele preşedintelui ţării.

Tribunalul Bucureşti a admis cererile procurorilor DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile atât în cazul lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui ţării, dar şi pentru Marian Căpăţână, cel care ar fi intermediat afacerea sutelor de mii de euro menţionaţi în rechizitoriu. 

Mai citeşte şi:

Înregistrările video cu Mircea Băsescu sunt credibile şi pot fi folosite ca probă, a decis Tribunalul Bucureşti

VIDEO Izaura Bercea, după arestarea lui Mircea Băsescu: „Nu se ajungea aici dacă nu ne făcea flagrantu’!”

Toate păcatele lui Bercea Mondialu’. Cum a ajuns un interlop din Olt să facă avere, să aibă la mână politicieni şi să provoace scandalul cu familia Băsescu

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite