Funcţionarii din administraţia publică locală vor fi în grevă generală: „De 7 ani nu au mai avut loc creşteri salariale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionarii din administraţia publică locală, vor intra, mâine, în grevă generală de o zi. Acţiunea are loc ca urmare a nepăsării şi dezinteresului manifestate de Guvern faţă de problemele generate de salarizarea deficitară a angajaţilor.

Protestul va începe la ora 8.00 şi se va încheia la ora 16.00. Funcţionarii urmând să meargă la serviciu, însă fără să lucreze. „Greva are loc din cauza salarizării. Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că de 7 ani nu au mai avut loc creşteri salariale. Este o criză de personal în momentul de faţă, iar foarte mulţi funcţionari pleacă din instituţii. Guvernul ne-a anunţat că vrea să reducă şi personalul. Populaţia nu va fi afectată şi asta pentru că s eva asigura minimul de servicii“, a spus Ringo Dămureanu, preşedintele Sindicatului din Administraţia Publică „Forţa Legii“.

Pe data de 27 mai va fi organizat un miting la Bucureşti, la care sunt aşteptaţi să participle peste 3000 de oameni. În perioada următoare va avea loc o acţiune de strangere de semnături în vederea declanşării grevei generale pe termen nelimitat în luna octombrie în administraţia publică.

Mai citeşte şi

Joi e zi de grevă în instituţiile publice. Nu se va lucra cu publicul

Grevă în sistemul bugetar pe 30 aprilie. Întreaga activitate a primăriilor va fi blocată. Sindicat: „Nu vom elibera acte”

 

 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite