FOTOGALERIE Cum au filmat americanii de la Ford reclamele pentru B-Max în parcarea AFI Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţă video Ford B-Max
Şedinţă video Ford B-Max

Compania Ford Europe a postat ieri pe contul său de Facebook fotografii inedite din timpul şedinţei video cu noul model B-Max, care va prezentat oficial anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. Reclama a fost filmată în parcarea mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti.

Albumul postat de Ford Europe se numeşte „Somewhere in Europe” şi prezintă fotografii din timpul filmărilor la reclama B-Max. Este pentru prima dată când reclama unei maşini care va fi fabricată în România este filmată tot în România.

Click pe poze pentru a vedea o galerie foto din timpul filmărilor!


Pentru modelul B-Max, Ford a decis să integreze montanţii centrali în portierele maşinii, creând o deschidere de 1,5 metri. În plus, americanii susţin că maşina va avea cel mai mic consum de carburant din clasă. La un motor de 1,6 litri TDCi, B-Max are emisii de CO2 de 104 g/km şi un consum de 4,0 l/100km.
Producţia de serie a modelului B-Max va începe în cel de-al doilea trimestru al anului, iar modelul va fi disponibil pe pieţele din România din luna iunie. Preţul de vânzare va fi mai mic în România şi va ajunge, probabil, la 14.000 de euro.

Şedinţă video Ford B-Max

Click pe poze pentru a vedea o altă GALERIE FOTO din timpul filmărilor!

Şedinţă video Ford B-Max
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite