FOTO VIDEO Un bărbat a intrat cu maşina în clădirea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident deosebit de grav a avut loc sâmbătă seara în Craiova. Un bărbat la volanului unui Ford a intrat cu maşina în interiorul Unităţii de Primiri Urgenţe din Craiova. Nu se ştie deocamdată dacă a fost un accident sau un act inteţionat.

GALERIE FOTO

Maşina la volanul căruia se afla un bărbat de 39 de ani a rupt efectiv pereţii Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Craiova şi a pătruns până la recepţie. Bărbatul de la volan a suferit răni la picioare, dar niciun alt pacient care aştepta la UPU nu a fost rănit. 

Ioan Lupu se numeşte şoferul care a creat haos la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. Are 39 de ani şi este din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin.

În momentul producerii incidentului, în zona de Primiri Urgenţe erau zeci de pacienţi care aşteptau pentru a fi preluaţi de medici, dar toţi au reuşit să se ferească la timp de maşina care efectiv a rupt uşile principale şi s-a oprit într-un stâlp din interiorul clădirii. 

Deşi maşina are număr de Dolj, din primele informaţii rezultă că e vorba de un bărbat de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin. Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incidentului. Nu este clar până la această oră dacă a fost un accident sau un act intenţionat.

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul avea o alcoolemie de 0,78 în aerul expirat şi de 1,50 în sânge. Şoferul venise la UPU împreună cu soţia şi copilul, care avea o problemă la o unghie. Când s-a petrecut incidentul, soţia şi copilul se aflau la rândul lor în interiorul Unităţii de Primiri Urgenţe, la uşa de la Traume, aşteptând să le vină rândul la consultaţie.

image

Bărbatul a tras maşina în faţa UPU, a ridicat capota, a lăsat-o aşa, apoi a intrat în maşină, a pornit-o şi pur şi simplu a trecut cu ea prin uşile de la UPU, înaintând până în apropiere de recepţia spitalului. O variantă posibilă ar fi că bărbatul, aflat sub influenţa alcoolului, s-ar fi săturat să aştepte la Urgenţe. Varianta nu e deocamdată confirmată oficial. 

image

 VIDEO Cine este şoferul care a distrus Unitatea de Primiri Urgenţe de la Craiova: „Se putea întâmpla la oricare“. Un voluntar şi o asistentă au fost răniţi

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite