FOTO VIDEO Ultima iubită a tânărului care a murit infectat cu HIV în Segarcea cântăreşte doar 30 de kilograme şi este în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din Segarcea, şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV. Fetele au fost internate în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Segarcea. Ultima parteneră a lui Daniel a fost externată din spital săptamâna trecută, dar este în continuare în stare gravă şi cântareşte 30 de kilograme.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au demarat o anchetă în acest caz. Anchetatorii trebuie să stabilească câte persoane au fost expuse pericolului infectarii şi dacă tânărul a fost vinovat de raspândirea virusului cu intenţie. Mai multe persoane au fost aduse la audieri.

Daniel Secu şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV, iar în momentul de faţă sute de persoane sunt suspecte. Prietenii tânărului au povestit că acesta le-a ascuns faptul că este bolnav, iar tot timpul le-a spus că are o pată pe creier.

Prietenul cel mai bun al lui Daniel Secu şi-a făcut analizele de sânge, iar rezultatul a ieşit negativ. Băiatul a întreţinut relaţii intime neprotejate cu o fostă iubită a tânărului de 25 de ani care murit de HIV.

Familia lui Daniel Secu a infirmat toate acuzaţiile, iar mama tânărului a povestit în faţa anchetatorilor că acesta şi-a protejat iubitele. „Dani a mers la psiholog, iar eu de la vârsta de 12 ani i-am spus că trebuie să îsi protejeze partenerele. Tot timpul baiatul meu avea în buzunar prezervative. Vreau să se faca lumină în acest caz, iar băiatul meu să se poată odihni în mormânt. A murit în urma unui TBC, şi nicidecum din cauza virusului HIV. În Italia a contactat şi o ciuperca”, a povestit Elena Secu.

Mărturia cutremurătoare a unui localnic din Segarcea, care l-a cunoscut pe tânărul infestat cu HIV

Mai citeşte şi:

FOTO Fosta iubită a tânărului infectat cu HIV a fost diagnosticată cu aceeaşi boală. Oamenii legii au demarat o anchetă

VIDEO Mărturii cutremurătoare. Tânărul din Segarcea purtator al virusului HIV, călau pentru fetele cu care a avut relaţii sexuale

Fostele iubite ale tânărului cu HIV din Segarcea s-au certat între ele în faţa procurorilor. Fetele au recunoscut că făceau sex cu el, deşi ştiau că e bolnav

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite