FOTO VIDEO Familia tânărului care şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV, forţată să plece din oraş: Oamenii sunt indignaţi: „Daniel este un criminal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Secu şi-a infectat iubitele ineţionat cu virusul HIV
Daniel Secu şi-a infectat iubitele ineţionat cu virusul HIV

Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis o ancheta în acest caz.

Două tinere sunt internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova şi au fost diagnosticate cu virusul HIV. Prietenii lui Daniel Secu susţin că sunt sute de persoane suspecte. „Noi am ştiut tot timpul că are o pată pe creier. La înmorântare am aflat că la vârsta de 3 ani a fost infectat cu virusul HIV. Daniel este un criminal. Toata lumea este indignată”, a declarat unul dintre prietenii lui Daniel Secu.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au declarat că până în momentul de faţă nimeni nu a depus plângere cu privire la faptul că a fost infectat cu viriusul HIV. „S-a deschis dosar penal, iar anchetatorii trebuie să stabilească câte persoane au fost expuse pericolului infectării şi dacă tânărul a fost vinovat de răspândirea virusului cu intenţie. Mai multe persoane au fost aduse la audieri”, a declarat procurorul Magda Badescu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Familia tânărului care şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV este forţată să plece din oraş. Mii de oameni sunt revoltaţi şi vor să nu mai audă de numele lui Daniel Secu. „Oamenii sunt hotarâţi să meargă peste familia lui Daniel. Ce a făcut acest tânar este fără cuvinte. Şi-a infectat fostele iubite intenţionat cu virusul HIV. Sute de oameni din Segarcea au transmis deja familiei că trebuie să părăsească localitatea”, a povestit tatăl unuia dintre prietenii lui Daniel Secu.

Mărturia cutremurătoare a unui localnic din Segarcea, care l-a cunoscut pe tânărul infestat cu HIV

Rudele băiatului au povestit că fetele care au avut relaţii cu Daniel au ştiut tot timpul că a contactat virusul HIV de mic copil. La audieri, mama lui Daniel a spus că l-a pregatit de mic pentru a înfrunta absolut orice obstacol. „Dani a mers la psiholog, iar eu de la vârsta de 12 ani i-am spus că trebuie să îsi protejeze partenerele. Tot timpul băiatul meu avea în buzunar prezervative. Vreau să se facă lumină în acest caz, iar baiatul meu să se poată odihni în mormânt. A murit în urma unui TBC, si nicidecum din cauza virusului HIV. În Italia a contactat şi o ciupercă”, a povestit Elena Secu.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/groaz-in-segarcea" target="_blank">View the story "Groază în Segarcea: un tânăr purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat" on Storify</a>]

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite