FOTO Fosta iubită a tânărului infectat cu HIV a fost diagnosticată cu aceeaşi boală. Oamenii legii au demarat o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, din oraşul Segarcea, a fost infectat la vârsta de 3 ani cu HIV. Tânărul a întreţinut relaţii intime neprotejate cu zeci de femei.

Fosta iubită a tânărului infectat cu HIV a fost diagnosticată cu aceeaşi boală, iar alte 38 de persoane aşteaptă în acest moment rezultatele analizelor. Medicii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj vor merge în următoare zile în oraşul Segarcea, acolo unde vor sta de vorbă cu tinerii care au intrat în contact cu Daniel Secu.

Le-a infectat intenţionat

Prietenii lui Daniel Secu au declarat că şi-a infectat iubitele cu bună ştiinţă. Tânărul în vârstă de 25 de ani a murit în urmă cu o săptămână, iar atunci a ieşit la iveală tot adevărul. Mama băiatului a susţinut iniţial că Daniel a decedat în urma  unui infarct, însă medicii au descoperit la autopsie că tânărul era infectat cu HIV. „Este o situaţie dificilă acuma pentru că s-a aflat că acest tânăr care a murit şi care se pare că era purtător HIV a avut relaţii cu mai multe fete care acum sunt în aceeaşi situaţie ca şi el. Eu cred că de vină este familia, pentru că ştia că are acest virus de la trei ani şi jumătate. Când veneau pe la el prieteni, ar fi trebuit să le explice că băiatul este purtător de o boală şi astfel ar fi evitat anumite lucruri. Întreaga comunitate este stupefiată”, a spus primarul oraşului Segarcea, Nicolae Popa.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. „Poliţiştii împreună cu procurorii din cadrul Parchetului Tribunalului Dolj au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă sunt întrunite elementele infracţiunii de transmiterea a sindromului imunodeficitar dobândit”, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.             

O altă femeie care a avut o relaţie în urmă cu patru ani cu Daniel Secu aşteaptă rezultatul analizelor.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/groaz-in-segarcea" target="_blank">View the story "Groază în Segarcea: un tânăr purtător de HIV şi-a infectat iubitele intenţionat" on Storify</a>]

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite