FOTO VIDEO Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democraţii au depus flori la statuia fostul suveran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regele Mihai este cetăţean de onoare al Craiovei din anul 2013
Regele Mihai este cetăţean de onoare al Craiovei din anul 2013

Mii de oameni s-au adunat duminică dimineaţă în Piaţa Tricolorului din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. În centrul oraşului se află o statuie a fostului suveran.

Regele Mihai a devenit cetăţean de onoare al oraşului Craiova în anul 2013, iar în Piaţa Tricolorului se află o statuie a fostului suveran. Mii de oameni i-au adus în această dimineaţă un ultim omagiu Regelelui Mihai. „Am venit pentru un ultim omagiu, iar Regele Mhai a însemnat unitate şi a fost un om deosebit. Merită tot respetul nostru“, a spus unul dintre oamenii prezenţi la eveniment.

La Craiova trebuia sa fie organizat pe data de 9 decembrie un miting PSD împotriva statului paralel, la care trebuiau să participe 30.000 de oameni. Odată cu vestea morţii Regelui Mihai, PSD a anunţat că îşi anulează acţiunile de protest. „În momentul în care s-a anunţat moartea Regelui Mihai am anulat orice fel de organizare a mitingului. Conducerea PSD Dolj împreuna cu liderii organizaţiilor locale, primari, consilieri, liderii Organizaţiilor de tineret, femei, pensionari, PES din tot judeţul au adus, astăzi, un ultim omagiu Majestăţii Sale Regele Mihai I, cel care a înfiinţat prin Decrete Regale doua instituţii importante din Craiova: Universitatea şi Filarmonica Oltenia. Candele şi flori au fost depuse la statuia Regelui Mihai I. Conform estimărilor Jandarmeriei şi Poliţiei Municipale Craiova, au participat aproximativ 8000 de persoane“, a spus Lia Olguţa Vasilescu, Ministrul Muncii.

VIDEO 

Miting PSD la Craiova, pentru Regele Mihai 

Regele Mihai a devenit cetăţean de onoare al oraşului Craiova în anul 2013 , iar în timpul domniei în Banie s-a înfiinţat Universitatea şi Filarmonica.

    

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri