Dolj: Paznic de vănătoare, agresat de un bărbat aflat la braconat. El îl urmărise pe agresor şi pe un alt bărbat care îl însoţea până când maşina acestora s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un paznic de vânătoare a fost agresat de un bărbat care se afla la braconat, pe un fond de vânătoare din judeţul Dolj. El îl urmărise anterior pe agresor şi un alt bărbat care îl însoţeau până când maşina acestora s-a răsturnat.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi, în noaptea de 7/8 ianuarie, prin apel 112, de un bărbat de 49 de ani, privire la faptul că, în timp ce făcea serviciul de pază de vânătoare, în extravilanul comunei Bucovăţ, sat Palilula, în zona Călugăru, pe fondul de vânătoare 54 Bucovăţ a descoperit două persoane la braconaj, care erau însoţite de doi câini din rasa ogar. 

“La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, care, din declaraţiile apelantului, au stabilit că, în extravilanul satului Palilula, în zona Călugăru,  acesta ar fi depistat două persoane, care erau însoţite de doi caini rasa ogar. Persoanele în cauză, ar fi încercat să părăsească fondul de vânătoare cu un autoturism de teren, iar bărbatul a pornit în urmărirea acestora. Urmărirea s-a finalizat în momentul în care, autoturismul în care se aflau cele două persoane s-a răsturnat”, a anunţat IPJ Dolj. 

Sursa citată menţionează că în autoturism, paznicul de vânătoare a recunoscut doi bărbaţi, ambii de 40 de ani, din comuna Vârvoru de Jos. 

Poliţiştii au menţionat că între cei trei a izbucnit un conflict, iar unul dintre bărbaţii aflaţi la braconat l-a lovit cu pumnul în faţa pe paznicul de vănătoare. Apoi, cei doi au părăsit zona şi au abandonat autoturismul răsturnat. 

Poliţiştii au făcut dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi braconaj cinegetic, urmând să continue verificările în acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite