Descinderi la o reţea de proxeneţi care obligau fete să se prostitueze în ţări din Europa de Vest. Câţi bani au câştigat traficanţii de persoane

0
0
Descinderile au avut loc la o reţea de proxeneţi
Descinderile au avut loc la o reţea de proxeneţi

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat percheziţii la o reţea de traficanţi de persoane care racolau tinere şi apoi le obligau să se prostitueze Italia, Spania, Germania, Austria şi Belgia. Descinderile au avut loc în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Bacău şi Dolj.


Anchetatorii au stabilit că în perioada 2012-2017, proxeneţi au obligat 8 victime, 6 majore şi două minore să se prostitueze , în ţări precum Italia, Spania, Germania, Austria şi Belgia. Inculpaţii au obţinut beneficii în valoare de cel puţin 300.000 de euro şi 700.000 de lei, iar o parte din banii au fost cheltuiţi în achiziţionarea de imobile şi bunuri mobile.

10 persoane au fost reţinute, iar faţă de alte douuă persoane s-a dispus măsura controlului judiciar. Inculpaţii sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată şi trafic de minori în formă continuată.
 

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri