Delta mai „împuşcă” un contract în Dolj. 36 milioane de euro pentru reabilitarea drumului către Calafat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Delta ACM a câştigat un contract de 151 milioane de lei, aproximativ 36 milioane de euro, pentru reabilitarea a 47 de kilometri din Drumul Naţional 56 Craiova-Calafat.

Lucrările de reabilitare vor dura 24 de luni, proiectul fiind finanţat în proporţie de 50% de Banca Europeană de Investiţii, în timp ce restul de 50% sunt bani de la bugetul de stat. Contractul de 36 de milioane de euro vine la scurt timp după ce Delta ACM 93 a mai primit lucrările de reabilitare a drumurilor judeţene din judeţele Tulcea şi Galaţi. Acest contract se ridică la 84,6 milioane de euro şi a fost câştigat în consorţiu cu firmele Tancrad, Primacons Group şi Aquaform.
Delta ACM  a câştigat în Dolj numeroase lucrări în ultimii trei ani. Compania lui Florea Diaconu a reabilitat în 2009 drumul Craiova-Segarcea, în valoare de peste 6 milioane de euro. În plus, tot Delta a câştigat acordul-cadru pentru întreţinerea străzilor din Craiova pe o perioadă de patru ani, contract în valoare de aproximativ 500 milioane de lei. În plus Delta a mai câştigat în Bănie şi licitaţia pentru deszăpezirea Craiovei, dar şi lucrări de amenajare în Parcul Tineretului, în valoare de alte câteva milioane de euro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite