Creatoarea de modă care ziua vindea rochii, iar noaptea droguri nu a fost eliberată din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Rădulescu este acuzată de trafic de droguri
Mirela Rădulescu este acuzată de trafic de droguri

Mirela Rădulescu a fost reţinută pe data de 24 decembrie şi este acuzată de trafic de droguri. Alături de creatoarea de modă au mai fost arestate alte două persoane.

Creatoarea de modă din Craiova este sora unui deputat USL de Argeş. Tânăra şi cei doi complici au cerut să fie eliberaţi sub control judiciar. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova le-au respins cererile, iar cei trei vor petrece Reveluionul în arest.  

Mirela Rădulescu avea asupra ei 700 de miligrame de ketamină. 

Creatoarea de modă procura drogurile de la un medic veterinar din Bucureşti. Doctorul cumpăra ketamina cu 20 de lei fiola din farmacii şi le vindea apoi pe piaţa neagră cu ajutorul creatoarei de modă cu 100 de lei fiola."Noi am cerut să fie eliberaţi toţi trei pentru că nu prezintă pericol public întrucât faptele nu sunt dovedite. Medicul veterinar avea într-adevăr ketamină, dar o procurase pentru el, pentru că avea nevoie în cazurile medicale, în niciun caz nu intenţiona să o distribuie. Avea tot dreptul să procure ketamină din farmacii, fiind medic", a declarat avocatul Alexandru Călinoiu.

Fratele tinerei este deputat de Argeş şi este acuzat de tentativă de viol şi perversiuni sexuale, după ce o fostă angajată de-a sa i-a făcut plângere penală. Deputatul spune, însă, că este nevinovat şi că este victima unei înscenări.

Drogurile trebuiau să ajungă în Bucureşti, unde trebuia să le distribuie.

Ketamina este un anestezic folosit în medicina veterinară care, odată ajuns în corpul uman, paralizează muşchii şi atacă rapid creierul, iar inima se poate opri. La nivel mondial, ketamina este pe locul 3 în topul celor mai periculoase droguri. 

Mirela Rădulescu, Valentin Ciobanu şi Andrei Laurian Liciu, sunt acuzaţi de săvîrşirea infracţiunii de trafic de droguri. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite