Craiova: Tinerii înving oboseala la şedinţele de zumba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orele de dans au loc la sfârşitul săptămânii, iar la ele se pot înscrie toţi cei care se simt tineri şi au energie de consumat.

Craiovenii sunt chemaţi în „Casa distracţiei“, unde fitnessul şi buna dispoziţie se îmbină armonios pe ritmuri latino
Reprezentanţii Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS) Craiova susţin că ceea se face în „Casa distracţiei“, cum au numit sala de dans, nu este neapărat fitness şi nici nu este vorba despre simple exerciţii pentru a mai pierde din greutate.

„Credem că mai important decât să slăbeşti este să te simţi bine în corpul tău şi să te distrezi. Noi reuşim, cu ajutorul Ruxandrei Chelaru şi al experienţei zumba, să le îmbinăm pe amândouă: un spirit sănătos într-un corp sănătos“, a spus Irina Gruia, directoarea CCS Craiova.


Instructor este nimeni alta decât binecunoscuta actriţă Ruxandra Chelaru, dansatoare la Teatrul de Operă şi Operetă Elena Teodorini şi coregraf la Palatul Copiilor, cea care şi-a mărturisit mereu dragostea faţă de dans, faţă de baletul clasic, faţă de ritmicitatea născută din armonie muzicală.

Zumba, de câteva zile în „Casa distracţiei“

Duminica trecută, Ruxandra s-a întâlnit cu câţiva dintre voluntarii de la CSS Craiova, pentru a le arăta primii paşi de zumba fitness. „A fost nemaipomenit! Cred că oricine poate încerca, mai ales cei care simt că au înţepenit în această iarnă sau cei care, pe lângă mişcare, vor să cunoască noi oameni, să lege prietenii, să afle cum pot deveni parte din proiectele pe care le implementăm noi“, a mărturisit Adina Enache, unul dintre voluntarii activi.

Tinerii care au încercat deja mişcările de zumba, inspirate din dansurile latino, cred că este cel mai bun mod în care cineva poate pune punct unei săptămâni care a stat sub semnul stresului şi al oboselii.

Şedinţe de dans contra cost
Înscrierile pentru una  sau mai multe şedinţe la „Casa distracţiei“ de la CSS Craiova se pot face direct la sediul instituţiei, de pe strada Fraţii Buzeşti, numărul 23, la etajul 1, sau sunând la numărul de telefon 0761.091.525. Amatorii de zumba fitness se reunesc în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 15.00. Preţul unei şedinţe este 15 lei.


image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite