Costinel Silviu Diculescu, patronul de la „Patria Imobiliare“, condamnat la închisoare cu executare pentru înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costinel Silviu Diculescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare
Costinel Silviu Diculescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Costinel Silviu Diculescu, patronul de la „Patria Imobiliare“, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune. Sentinţa dată de magistraţii Curţii de Apel Craiova este definitivă.

Costinel Silviu Diculescu a fost arestat pe data de doi noiembrie 2011 şi este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de înşelăciune. Patron de la „Patria Imobiliare“ a întocmit mai multe antecontracte de vânzare – cumpărare cu diverse persoane cărora le-a promis construcţia unor case în comuna Malu Mare. Imediat după ce a încasat peste 900.000 de euro,  a refuzat să mai încheie contractele de vânzare – cumpărare în formă autentică.

Costinel Silviu Diculescu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT-Craiova, împreună cu soţia sa, Lia Roxana Diculescu, şi Nelu Anca, un cântăreţ de manele, cunoscut sub numele de „Nelu de la Craiova“. 

Cei doi l-au ajutat pe Diculescu să înşele 20 de persoane. Magistraţii Curţii de Apel Craiova l-au condamnat pe data de 24 martiie pe Costinel Silviu Diculescu la trei ani de închisoare cu executare. 

Mai citeşte şi

Costi Diculescu, patronul de la „Patria Imobiliare“, trimis în judecată pentru înşelciune

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite