Cine este fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Prietenul ei se zbate între viață și moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un atac sângeros căruia i-au căzut victime o fată de 14 ani și un tânăr de 19 de ani s-a petrecut în Grădina Botanică din Craiova. Adolescenta a murit la scurt timp de la incident. Se pare că aceasta este fiica unui polițist.

Fata de 14 ani a fost ucisă cu sălbăticie FOTO Antena 3
Fata de 14 ani a fost ucisă cu sălbăticie FOTO Antena 3

Din primele informații, se pare că adolescentul de 17 ani care a ucis-o pe fată și l-a rănit grav pe prietenul ei era elev la Liceul Militar din Craiova. Deocamdată, nimeni nu știe motivul acestei tragedii. 

Imediat după atac, acesta a plecat de la locul faptei, plimbându-se pe alee, fără să alerge. Tânărul a trecut chiar pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără niciun fel de emoții.  

Un trecător a sunat la 112, anunțând că în parc se află doi tineri plini de sânge, moment în care agenții aflați în Grădina Botanică au început să îl urmărească. La scurt timp, agresorul a fost prins. 

Tânărul va fi supus unei intervenții chirurgicale

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au anunţat că tânărul înjunghiat în Grădina Botanică a fost adus în şoc hemoragic și va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

Băiatul a fost adus de echipajul SMURD de terapie intensivă "în stare foarte gravă, în şoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi şi antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgenţă complexe, la locul solicitării, în ambulanta SMURD, cât şi în UPU, fiind transferat în sala de operaţie chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgenţă”, au transmis reprezentanții Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Adolescenta a murit la scurt timp

IPJ Dolj a fost sesizat, miercuri, în jurul orei 16.00, prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate.

La faţa locului au fost direcţionate, de urgenţă efectivele de poliţie, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat rapid, fiind în custodia poliţiştilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite