Bărbat de 80 de ani, mort după ce s-a aruncat de la etajul doi al unui spital din Craiova

0
Publicat:

Un bărbat de 80 de ani s-a aruncat de la etajul doi al unui spital din Craiova. Incidentul a avut loc vineri seară, iar sâmbătă medicii au anunțat decesul bărbatului.

Medicii nu l-au putut salva pe bătrân   FOTO ISU Tulcea
Medicii nu l-au putut salva pe bătrân FOTO ISU Tulcea

Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj l-au identificat pe bărbat și fac cercetări pentru a afla împrejurările în care a avut loc incidentul. „Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, o persoană internată la o unitate medicală din Craiova s-ar fi aruncat de la etaj. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un bărbat de 80 de ani, din oraşul Dăbuleni, ce se afla internat din data de 10 ianuarie, acesta căzând de la etajul 2 al unităţii medicale”, a anunțat Poliţia judeţeană Dolj.

Ulterior, bărbatul care s-a aruncat de la etaj a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr.1 Craiova, însă s-a stins din viață sâmbătă dimineaţă. Medicii au anunțat decesul bărbatului, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul în urma căruia și-a pierdut viața bătrânul internat la spital, notează Digi 24.

O fată de 13 ani a murit după ce s-a aruncat de la etaj

Un caz asemănător a avut loc vineri, 13 ianuarie 2023 când o fetiță de doar 13 ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia, în Bacău. Ea a recurs la acest gest radical după ce a avut o discuție aprinsă cu mama ei.

"La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 41de ani, din localitate, despre faptul că, fiica sa minoră, de 13 ani a căzut de la etajul 10 al imobilului în care locuia. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit din primele verificări, faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu mama sa, minora s-ar fi aruncat de la etaj. Echipajul de pe ambulanță a acordat îngrijiri medicale minorei și au transportat-o la spital în stare gravă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei", anunță IPJ Bacău. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite