Alegeri prezidenţiale 2014. Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj: „Am venit la vot cu inima deschisă, pentru că astăzi se scrie o nouă filă de istorie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Prioteasa a votat pentru o mai bună reprezentare a României în spaţiul comunitar
Ion Prioteasa a votat pentru o mai bună reprezentare a României în spaţiul comunitar

Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, a declarat că astăzi a votat pentru pentru o mai bună reprezentare a României în spaţiul comunitar.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj a declarat că românii s-au prezentat în număr mare la vot. „Am venit la vot cu inima deschisă, pentru că astăzi se scrie o nouă filă de istorie. Am ales cu gândul că România se va ridica în următorii ani la nivelul statelor dezvoltate, al ţărilor mari şi importante, care hotărăsc soarta Uniunii Europene. Sunt sigur că, în perioada următoare, Doljul şi Oltenia vor cunoaşte o nouă abordare, una care ne va aşeza pe un traseu al succesului, al dezvoltării economice şi echităţii sociale“, a precizat Prioteasa.

BEC va publica pe tot parcursul zilei de duminică procentul românilor care s-au prezentat la urne. Prima estimare va fi publicată la ora 11.30 (pentru ora de referinţă 10.00), apoi din trei în trei ore, până seara, la ora 22.30 (pentru ora de refeinţă 21.00), când vom şti exact câţi români au votat până la închiderea urnelor. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite