Accident mortal pe un drum în lucru. Angajată de la Drumuri Naționale, omorâtă pe loc. Alt muncitor, dus la spital VIDEO

0
Publicat:

Accidentul a avut loc miercuri, 24 aprilie, în jurul orei 15,00, în localitatea doljeană Răcarii de Sus. Un șofer care se afla la volanul unui autocamion a ignorat avertismentele că în zonă se efectuau lucrări și a lovit în plin remorca de semnalizare luminoasă.

Răcarii de Sus, județul Dolj CAPTURĂ VIDEO
Răcarii de Sus, județul Dolj CAPTURĂ VIDEO

„Neatenția face din nou victime!“, a fost mesajul transmis de angajații de la Drumuri Naționale la câteva minute după producerea accidentului.

Martorii au povestit că totul s-a întâmplat fulgerător.

„Pe DN 6, în zona localității Răcari, colegii noștri de la SDN Craiova, District Ișanlița, în timp ce efectuau lucrări în zona drumului, au fost implicați într-un accident rutier deosebit de grav.

Un autotren a lovit remorca de semnalizare care era legată de o autoutilitară de intervenții, deplasând ansamblul peste 30 de metri, acesta lovind echipa care efectua lucrări de colmatare.

Doi dintre colegii noștri au fost loviți foarte grav, o colegă și-a pierdut viața, iar un coleg este grav rănit“, a declarat Cristian Tudor, purtător de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

Mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului. Angajatul rănit a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova, starea acestuia fiind stabilă.

La ora transmiterii acestor informații, traficul în localitatea Răcarii de Sus era blocat.

„Polițiștii se află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului și fluidizarea traficului", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii doljeni au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite