Şapte persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie, pe DN7, la Deva

0
Publicat:

Şapte persoane care se aflau într-un microbuz au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Arad, după ce autovehiculul a intrat într-un parapet care desparte sensurile de mers ale drumului, potrivit Agerpres.

DN7 a fost blocat pe sensul de mers Arad - Deva. FOTO ISU Hunedoara
DN7 a fost blocat pe sensul de mers Arad - Deva. FOTO ISU Hunedoara

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că microbuzul care se deplasa dinspre Mintia spre Deva a acroşat parapetul care desparte sensurile de mers”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Salvatorii au extras cele şapte victime, toate aflându-se în microbuzul implicat în accident, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Cei şapte răniţi, printre care şi şoferul microbuzului, sunt bărbaţi cu vârstele cuprinse între 26 şi 56 de ani. Toți au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Deva şi UPU Hunedoara.

Pompierii militari ai Detaşamentului Deva au intervenit în ajutorul victimelor cu trei autospeciale şi două ambulanţe SMURD, la faţa locului aflându-se şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara. 

Șoferului i se vor preleva probe biologice la spital.

DN7 a fost blocat pe sensul de mers Arad - Deva, la fel ca şi urcarea de pe DN76 Brad-Deva pe DN7, în zona podului de la Şoimuş.

Amintim că, sâmbătă, un autobuz plin cu călători a lovit trei femei pe o trecere de pietoni din Galați. Una dintre victime a ajuns la spital.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite