21 decembrie 2012 - Sfârşitul lumii?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De secole, profeţiile lui Nostradamus reprezintă documente istorice. Deşi, într-o mare măsură, speculative şi controversate moştenirea autorului lor rezistă.

Mitul vizionarului întunecat, al celui care a prezis, cu sute de ani în urmă, toate catastrofele modernităţii, revine periodic în atenţia celor pasionaţi de ocultism, dar nu numai. Teoriile au fost adaptate, apoi, la profeţii mayaşe, care dau termenul limită al Apocalipsei în 2012 şi la scrierile lui Nostradamus, care prevesteau într-un catren: „Fugiţi, fugiţi din Geneva cu toţii (...) Raza contrapozitivă o să vă extermine pe toţi“.

„Nimic nu se va întâmpla timp de patru ani. După acest interval, o rază de lumină va ţâşni din Oceanul Indian şi nimeni nu va fi în stare să explice fenomenul“, au declarat oamenii de ştiinţă vizavi de experimentul Geneva - Acceleratorul de particule LHC, destinat să descifreze geneza Universului. Mai mulţi oameni de ştiinţă susţin că acceleratorul va pune capăt lumii.

Doi dintre ei, fizicianul Walter Wagner şi cercetătorul în teoria timpului, Luis Sancho, au intentat anul trecut un proces împotriva Laboratorului European pentru Fizica Particulelor CERN, la o instanţă judecătorească din Hawaii, din teama că acceleratorul va genera o gaură neagră minusculă ce va înghiţi Pământul sau o serie de particule numite „strangelets“, menite să transforme Terra într-un bulgăre de materie moartă.

Chimiştii spun că atmosfera se va transforma radical, iar viaţa pe Terra va lua sfârşit. Va fi fum şi foc, la fel cum scrie în Biblie. Şi dacă totul nu e doar un şir incredibil de coincidenţe!? Recenta descoperire este cea mai veche reprezentare a faimosului mit Maya al creaţiei. Oare ne spune Nostradamus că un alt dezastru este pe drum?

Vezi AICI un documentar pe această temă

Raportul Pentagonului: 2012- sfârşitul lumii


The Guardian
publica un înfiorător raport al Pentagonului care vorbeşte despre anul 2012, asociindu-l cu sfârşitul lumii, când întreaga omenire va ajunge la un moment de cumpănă.  Se anticipează conform datelor cercetătorilor că timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Pământul va suferi din cauza schimbărilor bruşte de climă şi milioane de oameni vor muri de foame şi războaie.

Pe măsură ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale şi bruşte de climă şi vor duce la anarhie, se arată într-un raport al Pentagonului. Teoria este susţinută de mayaşi, care prevăd că „sfârşitul timpului“ va avea loc pe 21 decembrie 2012. Calendarul Maya se încheie brusc la această dată, cu toate că, în trecut, mayaşii, care erau foarte avansaţi în astronomie, calculaseră date cosmice până la milioane de ani.

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergătoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicală de climă şi se estimează ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei şi a războiului. La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o dată la 13.000 de ani, deci de două ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.

De asemenea, asistăm la o creştere a rezonanţei magnetice a Pământului, care a început din 1980. Prin urmare, în anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. În prezent, ziua are de fapt doar 16 ore, în loc de 24, din cauza faptului că rezonanţa are 12 cicli pe secundă, faţăa de 7,83 cicli pe secundă.

Tot în 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee. Potrivit mayaşilor, anul 2012 nu va fi sfârşitul lumii, ci momentul când adevărul ne va fi revelat. Toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase şi asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare şi va fi îmbunătăţit, având 12 spirale în loc de două. Oamenii vor depăşi tehnologia, aşa cum e cunoscută azi şi va avea loc o trecere rapidă prin dimensiunea a patra şi intrarea în cea de-a cincea.

Ultimul raport ONU consideră că niciodată omenirea n-a avut de înfruntat un pericol atât de grav. Raportul analizează situaţia în care se afla populaţia a 177 de ţări. Noul acord urmează să intre în vigoare chiar începând cu anul 2012, atunci când Protocolul de la Kyoto va lua sfârşit. Raportul PNUD propune "o abordare în paralel" a problematicii încălzirii globale: pe de o parte, reducerea emisiilor de gaze, iar, pe de altă parte, cooperarea internaţională în ceea ce priveşte adaptarea la schimbările de tot felul prin care trece omenirea acum.

Teoriile Sfârşitului Lumii

Grupuri de cercetători efectuează în secret serii întregi de experimente legate de viitor şi de studiul Timpului, un astfel de experiment recent fiind Proiectul Montauk . Puţini au vorbit despre el, dar cei care au facut-o au spus că “n-au văzut nimic dincolo de decembrie 2012″. Religiile exploatează în mod copios toate aceste informaţii şi semnale, de pe acum filosofii creştini numind anul esoteric 2012 “Revenirea la Glorie”.

Din motive cu totul deosebite, foarte mulţi oameni şi-au dat seama de accelerarea timpului şi se plâng că ziua nu le mai ajunge să facă tot ce au de făcut. Poate că aceste interpretări explică întreaga nebunie accelerată în care se desfăşoară actualele relaţii internaţionale, goana după energie, cu tot cortegiul de războaie, tranzienta accelerată a relaţiilor dintre oameni, excesul fără precedent al producţiei de “obiecte non-necesare vieţii decente”, cum le numesc recentele analize ale ONU.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite