Zeci de constănţeni, în drum spre protestul de amploare anunţat în Bucureşti. „Constanţa contează”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Belu Sorin
FOTO Facebook Belu Sorin

Zeci de constănţeni au plecat sâmbătă, 20 ianuarie, la Bucureşti pentru a participa la protestele din Piaţa Victoriei. Coloanei de maşini plecate de la malul mării i s-au alăturat şi protestatari din Tulcea, Brăila şi Galaţi.

Zeci de constănţeni au plecat cu maşinile proprii, în jurul orei 14.00, din faţa Prefecturii Constanţa spre Piaţa Victoriei din Bucureşti, locul unde se anunţă un protest de amploare în seara zilei de sâmbătă, 20 ianuarie.

Protestatarii din Constanţa s-au întâlnit pe Autostrada Soarelui cu protestatari din Tulcea, Brăila şi Galaţi, continuând să meargă în coloană spre capitală.

Oamenii au cu ei bannere pe care scrie „Constanţa contează. Ţara n-a votat hoţia! Voi nu sunteţi România” şi steaguri tricolore.

„Este un asalt chiar la adresa democraţiei din România. Felul în care PSD şi ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziţiei şi a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care doreşte pentru România o viaţă în libertate şi democraţie.

La care se adaugă si modificările Codului de Procedură Penală şi situaţia generală gravă din toate celelalte domenii ( sănătate, educaţie, economie, infrastructură, cultură, ecologie)”, susţin protestatarii.

Protestatari constanteni in drum spre Bucuresti FOTO Facebook Sorin Belu

Pe aceeaşi temă:

Protestatari pe Cod Portocaliu: „Vremea nu ne sperie, ci starea în care a ajuns România. Suntem în stradă zi de zi“


„Revoluţia generaţiei noastre”. Proteste anunţate sâmbătă în faţa Prefecturii Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite