WHERE Get Social, aplicaţia creată de un tânăr din Constanţa care îţi arată toate evenimentele din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Where get social - aplicaţie evenimente creată de Cristian Mihai Pruiu din Constanţa

Un tânăr din Constanţa a creat o aplicaţie prin care poţi să fii conectat la viaţa socială direct, fără să cauţi evenimente şi anunţuri prin site-urile de socializare.

Aplicaţia creată de Cristian Mihai Pruiu se numeşte „WHERE Get Social“ şi poate fi descărcată pe orice dispozitiv de pe site-ul getsocial.ro.

„Este povestea unei idei de la malul mării. O idee care s-a născut din dorinţa noastră de a readuce mai aproape de oamenii din Constanţa distracţia, râsetele şi bucuria de a fi aici, acum.

La ce ne referim, mai exact? O aplicaţie care să le spună oamenilor, în timp real, ce evenimente se întâmplă în oraşul lor! Ca ei să poată alege, rapid şi uşor, unde pot evada din cotidian atunci când au nevoie de o pauză, de un moment de care să îşi aducă aminte peste ani.Şi toate acestea la doar un click distanţă. Sună ca un vis, nu?“, se arată în prezentarea aplicaţiei WHERE Get Social.

Cristian Pruiu mărturiseşte că a creat această aplicaţie pentru a arăta oamenilor din Constanţa că „oraşul lor este viu, pulsează de energie şi de evenimente minunate“ pentru care merită să pună, măcar pentru o clipă, pauză la ritmul vieţii lor şi să se bucure de prezenţa prietenilor şi a persoanelor dragi lor. „Pentru că, în final, asta e tot ce contează“, este convins el.

„Dorim să venim în ajutorul tuturor oamenilor din Constanţa care vor să încerce noi experienţe în oraşul lor.

Majoritatea dintre ei cred că nu au nimic de făcut şi că nu se întâmplă nimic demn de a fi luat în seamă, dar noi credem că este exact invers - sunt atât de multe lucruri de încercat şi evenimente la care să participe! Problema este că încă nu au auzit de ele.

Iar noi vom schimba lucrul acesta. 

Cel mai probabil, pe cei mai tineri dintre ei îi interesează o petrecere cum nu s-a mai pomenit, la care să meargă cu toţi prietenii lor, să se distreze până la răsăritul soarelui şi de care să îşi aducă aminte toată viaţa. Sau poate la un concert cu trupa lor preferată, o lansare de carte sau chiar un meci de fotbal, baschet sau handbal. Sunt evenimente la care tinerii adoră să participe şi pe care le caută cu înfrigurare.

Nu uităm însă nici de cei cu familii, care poate caută un eveniment mai liniştit, departe de tumultul teraselor şi al barurilor. O piesă de teatru, un concert de muzică clasică, o expoziţie de artă într-o seară de sâmbătă, iată modalităţi plăcute de a petrece o zi de weekend cu familia.

De asemenea, dorim ca, prin intermediul aplicaţiei, să îi ajutăm şi pe turiştii care vizitează Constanţa să găsească simplu tot ceea ce îi interesează în materie de petrecere a timpului liber, fie că este vorba de o vizită la muzeu sau o noapte petrecută într-un club.

Noi dorim să aducem toate aceste evenimente pe WHERE Get Social, o platformă în care vom lista toate evenimentele sociale, de orice tip ce au loc în Constanţa.

Ele vor fi împărţite în categorii precum nightlife (petreceri, evenimente care au loc în cluburile de noapte etc.), expoziţii, evenimente culturale, evenimente sportive, lansări de carte, concerte, spectacole de teatru, etc. Vor putea găsi toate aceste evenimente gratuit, pe zile şi pe ore.

Oamenii îşi vor putea programa următoarea ieşire în oraş, în club sau la teatru, cu mai mult sau mai puţin timp înainte!

Aplicaţia va avea, deocamdată, doar informaţiile amintite mai sus, la care vom adăuga un buton de rezervare (indiferent de modalitatea prin care respectivul eveniment face rezervările - telefon, email, site) şi o hartă interactivă, updatată în timp real, în care să se poată vedea evenimentele care se întâmplă, în acel moment, în proximitatea lor.

Utilizarea aplicaţiei nu va avea nevoie de crearea unui cont, dar în viitor ne propunem să introducem şi această opţiune, alături de alte surprize (pe care le veţi descoperi la momentul potrivit).

Crearea unui cont le va aduce utilizatorilor mai multe beneficii (reduceri, vouchere etc.), dar aplicaţia va putea fi folosită şi FĂRĂ cont“, specifică tânărul creator Cristian Pruiu.

Pe aceeaşi temă: 

Sărbătoare în pandemie: Ziua Marinei va fi anul acesta doar a celor vaccinaţi sau cu test negativ COVID-19 

De ce aleg românii litoralul autohton al Mării Negre în septembrie

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite