VIDEO Weekend cu muzica de top. Doi DJ renumiţi în toată lumea vin la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Sava (stânga) şi DJ Magnum îşi vor încânta fanii la Mamaia
DJ Sava (stânga) şi DJ Magnum îşi vor încânta fanii la Mamaia

DJ Sava a dat lovitura din nou. Piesa sa "Tenerife" este în topurile internaţionale. Evenimentul său din Mamaia poate fi egalat doar de DJ Magnum, un nume mai puţin cunoscut în România, dar foarte apreciat în Franţa, mai ales după ce a colaborat cu Puff Daddy.

Are muzica la radio şi a colaborat cu solişti cunoscuţi din România, dar daca îi pronunţi numele toată lumea se gandeşte la Tenerife. Este titlul ultimei sale piese care urcă vertiginos în topuri. Succesul nu avenit peste noapte. DJ Sava mixează încă din 1990 şi din 2006 este pe litoral în fiecare vară. A mixat în deschidere pentru Tiesto sau Mark Night şi acum scoate hit după hit. 

Cine merge în club i-a apreciat cu siguranţă piesa "I like the trumpet" în anul 2010. Trei ani mai târziu, "Tenerife" a strâns aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube şi este mereu la radio.

DJ Sava urcă vineri, 2 august pe scena clubului Crema din Mamaia. El este invitatul special la "We love to Party" din Crema Summer Club.

În aceeaşi seară, un alt club din Mamaia are un oaspete venit din Franţa. DJ Magnum este cunoscut drept DJ-ul oficial al lui Puff Daddy (sau Diddy, cum îşi spune acum). Rapperul american nu ţine niciun concert în Europa fără DJ Magnum. 

După concerte în cluburi sau petreceri private ţinute în Paris, New York, Cannes, St Tropez sau Londra, DJ-ul ajunge şi la Mamaia. El evoluează în Ego Club. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite