VIDEO Moonlight Breakfast, 4 ani de la lansare. Concertul aniversar se ţine tot la plaja H2O din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moonlight Breakfast, la plaja H2O Mamaia
Moonlight Breakfast, la plaja H2O Mamaia

Trupa Moonlight Breakfast sărbătoreşte 4 ani de la lansare, pe aceeaşi plajă H2O de la Mamaia, unde a cântat la 2 iulie 2011 în deschiderea concertului Jamiroquai.

Concertul Moonlight Breakfast are loc sâmbătă seara, aproape de miezul nopţii, pe plaja H2O Mamaia. Trupa care trăieşte îm Austria şi susţine concerte în străinătate vine la mare, pentru momentul aniversar. „Hello, ne vedem la mare sambata, pe plaja H2O, unde a inceput totul acum 4 ani!“, a transmis banda de muzicieni.

„Moonlight Breakfast se întoarce în Romania cu un concert pe Plaja H2O. Desi i-am cam pierdut pe alte meleaguri, Moonlight Breakfast revin acasa cu un live act international care-ti va satisface si cele mai grave pretentii de Nu-Jazz, Electro, Beat, Swing si Soul.

Nu ai cum sa-i ratezi intr-o atmosfera tipica H2O la mare pe plaja in toiul verii. Chiar daca esti tentat sa ramai in oras in canicula, cei de la Moonlight Breakfast depasesc orice bariera de muzica urbana.

Ne vedem la Plaja H2O cu tot ce ti-ai dorit pe vara asta si chiar daca nu ti-ai dat seama, stim noi mai bine pentru tine. Party, concert, kitecontest! Nu mai trebuie sa te duci in Hawaii ☺!“, invită gazdele de la Mamaia.

Moonlight Breakfast este o trupa creată din pasiune pentru artă, cu „oamenii potriviţi, la momentul potrivit“. Debutul lor a fost unul atipic, în deschiderea concertului Jamiroquai din vara anului 2011, în faţa a peste 15.000 spectatori.

Moonlight Breakfast se caracterizează ca fiind o trupă retro-electro, termen ales de membri pentru a-si defini stilul muzical, născut din îmbinarea mai multor genuri: soul, jazz, dance şi electro.

Bazooka (tobe şi clarinet), Printzu (bass şi chitara electrica), Aditza (chitara, keys şi sampler) şi Christie (voce) formează Moonlight Breakfast, o trupă ce a revolutionat stilul muzical prin atitudine, voce şi show.

Într-un timp scurt, cei patru s-au lansat, au scos primul album şi au cucerit un public entuziast atât în ţară, cât şi peste hotare. Trupa este stabilită în Viena acum, dar revine în ţară ori de câte ori este solicitată.

Cris - solista de la Moonlight Breakfast la H2O Mamaia
Moonlight Breakfast FOTO Facebook

Vă mai recomandăm

VIDEO Muzică retro, în interpretare modernă. Moonlight Breakfast, dejun muzical la lumina lunii

VIDEO Moonlight Breakfast: retro-electro autohton cu ecou internaţional

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite