VIDEO Legendele Mării Negre, spuse de un „monstru acvatic“. Vlogger Zaiafet: „O să vă lase cu gura căscată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Legendele Mării Negre - spuse pe Zaiafet Sursa Youtube

Legendele Mării Negre sunt prezentate de un vlogger pe canalul Youtube. „Sunt convins că ce o să vă spun astăzi, o să vă lase cu gura căscată“, spune Zaiafet.

Zaiafet, canalul de Youtube care prezintă „Legendele Mării Negre“, arată de ce aceasta merită un loc special în Oceanul planetar. 

„Toate mările şi oceanele au poveşti palpitante, dar, la capitolul mituri şi legende, după Mediterana, Marea Neagră stă cel mai bine. Dacă nu ştiţi multe despre marea noastră, sunt convins că ce o să vă spun astăzi o să vă lase cu gura căscată“, spune Horia Sârghi, unul dintre cei doi vloggeri Zaiafet, care se descrie drept „monstru acvatic“. 

„În comparaţie cu alte mări, a noastră e tinerică rău şi se comportă ca un adolescent agitat. Furtuni agresive, vizivilitate mică, ceaţă la mal“, explică Sârghi.

El aminteşte, printre altele, de opinia unui explorator celebru, Robert Ballard, care a descoperit epava Titanicului: „Imaginea completă e fantastic de bizară: posibilitatea ca toate navele care au eşuat în Marea Neagră, din zorii omenirii şi până acum - probabil în jur de 5.000 epave, să zacă în perfectă stare pe fundul mării“. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Impresii de călătorie ale unui faimos vlogger venit pentru prima dată în România: „Este incredibil!“

VIDEO Campionii mondiali la sporturi extreme impresionaţi de România: „Locul este incredibil, sălbatic şi secret“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite