VIDEO Alexandra Stan, revenire ratată la Mamaia Music Awards

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta bătută de impresar anunţase pe Facebook că se pregăteşte pentru ziua cea mare şi că are emoţii. Postase chiar şi o fotografie, cu ea în culise pregătindu-se de spectacol. A ajuns până la scenă, dar n-a mai urcat.

Alexandra Stan şi-a revenit fizic după bătaia încasată de la impresarul ei Marcel Prodan, pentru care a avut nevoie de spitalizare. Intrată sub protecţia unui nou management, vedeta din Constanţa, care are contract cu MediaPro Music, este deocamdată activă pe site-urile de socializare.

Are un nou cont de Facebook, Alexandra Stan Official. Cel vechi - Alexandra Stan – este îngheţat la data de 16 iunie, cu anunţul „accidentului“ în care a fost implicată.

Vedeta internaţională era aşteptată vineri seara la gala Mamaia Music Awards, care s-a desfăşurat la Crema Summer Club & Beach din Mamaia.

Pentru reîntâlnirea cu fanii, Alexandra se pregătise sufleteşte. Pe contul său de Facebook postase încă de pe la 1 august mesajul „Miss you saxobeats, kisses and love!“ (Îmi lipsiţi, saxobeats, pupici şi dragoste!“). La 5 august îşi lansa pe Youtube noua piesă „Baby, it`s ok“, scrisă tot de Marcel Prodan.

Următoarele zile a făcut promovare puternică a melodiei tot pe internet, pentru ca vineri, 9 august, să posteze mesajul: „Pregătiri :) Saxobeats, are you ready?“ – at Mamaia Music Awards.

Anunţul a generat emoţii în rândul fanilor ei care se întrebau unde pot vedea online sau televizat transmisia galei de la Mamaia. Următoarea postare a ridicat nivelul tensiunii. O fotografie o înfăţişa în culisele show-ului, cu părul pe moaţe, îmbrăcată într-un maiou, în timp ce era machiată de scenă.

„Backstage. Are you ready? Love“, scria Alexandra în pregătirea marelui eveniment. Era deja sâmbătă, trecuse de miezul nopţii în care se desfăşura gala, când ea a mai postat un status: „Ţineţi-mi pumnii :)“

Apoi s-a aşternut liniştea. Văzută în preajma scenei de la Mamaia Music Awards, vedeta internaţională n-a mai urcat să cânte.

A fost sau n-a fost?

Managementul ei de la Media Pro Music a evitat să dea un răspuns clar privitor la motivul pentru care ea nu a mai apărut. „Au existat la un moment dat discuţii referitoare la o eventuală participare a Alexandrei la Mamaia Music Awards, însă acestea nu s-au concretizat. Nu au existat negocieri şi nici nu a fost semnat vreun contract în acest sens“, a precizat Media Pro Music.

Organizatorul Dan Leonte şi-a spus punctul de vedere: „Cei de la Media Pro Pictures m-au sunat să mă anunţe că Alexandra vrea să îşi facă apariţia la Mamaia Music Awards. Iniţial au spus că vine să-şi ridice premiul, apoi spus că vor să vadă dacă va şi cânta. Depindea de creatorul pieselor, Marcel Prodan.

Eu personal nu m-am întâlnit cu ea la Mamaia, că o întrebam direct dacă poate să cânte. Nu din punct de vedere medical, ci din punct de vedere al producătorului. Dar nu am mai văzut-o deloc, deşi mi s-a spus până în ultimul moment că va veni“.

Amfitrionul MC Nino a şi văzut-o la scenă: „Da, Alexandra era acolo, lângă scenă. Nu ştiu de ce nu a mai urcat, nouă ni se spusese că va fi în spectacol“.

A pierdut un premiu, dar e liberă

Pentru că n-a mai urcat deloc pe scenă, Alexandra Stan a ratat primirea premiului pentru activitatea internaţională, care îi fusese pregătit. Artista putea doar să facă act de prezenţă sub luminile reflectoarelor, că tot şi-ar fi primit premiul.

„Dar noi nu acordăm premii în lipsă. Noi premiem artiştii care vin la gală. Oricum era foarte multă lume şi nu am stat după ea, deci nu ne-a încurcat foarte mult programul. Dacă venea, era foarte bine. Dacă ar fi şi cântat, era şi mai bine. A fost alegerea ei. Eu îi cunosc pe amândoi, şi pe Alexandra, şi pe Marcel, pe mine mă interesa gala mea, nu problemele lor“, a specificat Dan Leonte.

Sâmbătă, pe zi, Alexandra a postat din nou videoclipul noii melodii „Baby, it`s ok“, urându-le fanilor „Bună dimineaţa! :*“ şi transmiţându-le un pupic. Apoi a mai postat nişte imagini de la şedinţe foto, cu mesajele: „Everything is free around me“ (Totul este liber în jurul meu), „Dragii mei, să aveţi o zi superbă“.

Duminică, Alexandra se fotografia cu un prieten la un bar pe plajă, spunând că „Timpul petrecut alături de prieteni = momente de neuitat. Voi ce faceţi? Pup“. Luni, la prânz, artista îşi saluta fanii: „Heyaaaa :) Kissss!“

Un site monden anunţa că Alexandra Stan a suferit un atac de panică în faţa scenei. Promisiunea scrisă pe Facebook în limba engleză fanilor ei de pretutindeni, la 25 iunie, că Alexandra se va întoarce pe scena internaţională „în câteva zile“, se tot amână.

Întâmplarea de la Mamaia Music Awards i-a făcut chiar pe unii admiratori să pună la îndoială veridicitatea contului. „Asta nu e pagina Alexandrei, nu mai credeţi!! A postat că se pregăteşte să participe la Mamaia Music Awards, când colo ea se distra în alta parte. Şi nici n-a cântat. IMPOSTOAREO!“

Pe site-ul oficial al artistei, alexandrastan.ro, la rubrica Evenimente nu figurează nimic programat. În acest timp, Marcel Prodan lucrează în studio şi postează fotografii pe Facebook cu fiul său la plajă.

Vă mai recomandăm

Alexandra Stan revine cu o piesă scrisă de managerul bătăuş Marcel Prodan. Noul ei videoclip va fi lansat pe 16 august

Alexandra Stan, din nou la spital. Artista a fost internată pentru consultaţii amănunţite

EXCLUSIV Marcel Prodan se întoarce. Pagina de Facebook a producătorului Alexandrei Stan este din nou activă

VIDEO UPDATE Marcel Prodan a primit de la DNA interdicţie de a părăsi localitatea. Bătăuşul Alexandrei Stan are sechestru pe bunuri

FOTO Alexandra Stan e gata să o ia de la zero: „Vreau să ajut o gramadă de oameni”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite