Fostul şef al TVR Valentin Nicolau, dus de urgenţă la spital în stop cardio-respirator

0
0

Valentin Nicolau, fost preşedinte al Televiziunii Române şi fondatorul editurii Nemira, a fost dus de urgenţă la Spitalul Universitar, luni seară, fiind în stop cardio-respirator, a declarat pentru Mediafax medicul Florin Chirculescu.

Nicolau se afla în maşina personală când a început să se simtă rău. Ambulanţa a fost chemată de o altă persoană.

Medicii au început manevrele de resuscitare în timp ce îl transportau pe Nicolau la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Manevrele de resuscitare continuă la spital.

Chirurgul Florin Chirculescu, un apropiat al lui Valentin Nicolau, a declarat pentru MEDIAFAX că nu ştie ca fostul şef al TVR să fi fost cardiac, că acesta se lăsase de fumat şi slăbise.

Scriitor, proprietar al Grupului Nemira, fost preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune, Valentin Nicolau, în vârstă de 54 de ani, este de formaţie geofizician.

Valentin Nicolau a condus Televiziunea Română, din funcţia de preşedinte-director general, în perioada 2002-2005. De asemenea, Valentin Nicolau a fost membru în fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

În 2013, Valentin Nicolau s-a numărat printre numele vehiculate pentru prealuarea din nou a şefiei TVR.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite